Cum a ajuns un șofer să fie blocat între fiarele mașinii în Satu Mare. Acesta a refuzat să fie dus la spital

Author: Lavinia Medrea

Bărbatul a refuzat să fie dus la spital

Sursa: Observator News

Un șofer a fost aproape de ghearele morții aseară, la ieșirea din localitatea Medieșu Aurit, din Satu Mare, după ce a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat.

Mașina bărbatului a ajuns cu roțile în sus la câțiva metri de șosea, pe câmp, iar șoferul a rămas blocat între fiare.

Șoferul a refuzat să fie dus la spital după ce a rămas blocat 

Din fericire, bărbatul a reuşit să se elibereze din autoturism şi a refuzat să fie dus la spital. La locul incidentului s-au deplasat mai multe forțe de intervenție, printre care și zece pompieri. 

Citește și: Gestul grav la care a recurs un bărbat din Timiș după ce s-a enervat pe soția lui. A fost reținut 24 de ore pentru fapta sa, după ce a sunat la 112

În cauzăm polițiștii au demarat o anchetă penală. 

Cine sunt cei patru adolescenți implicați într-un grav accident

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Trei adolescenți au murit pe loc într-un groaznic accident rutier, iar al patrulea este internat în spital, în stare extrem de gravă.

Citește și: Un bătrân din județul Timiș a fost împușcat în cap de nepotul său, cu o armă de vânătoare pe care ar fi găsit-o în pădure

Un accident oribil a avut loc joi noaptea, în jurul orei 23.50,

pe un bulevard din Lublin, unde șofer de 18 ani a intrat cu toată puterea într-un stâlp de pe marginea drumului. În urma impactului, toate cele patru persoane aflate în autoturism au rămas blocate între fiare. Se pare că tânărul avea o viteză foarte mare și a pierdut controlul volanului, derapând și intrând în stâlp. Conform  lublin112.pl, unul dintre pasageri a fost scos de trecători din mașină, iar restul au fost scoși de pompieri. 

În ciuda eforturilor medicilor de a-i salva pe toți cei patru tineri, nu s-a putut face nimic pentru trei dintre ei. Șoferul de 18 ani, un tânăr de 17 ani și o tânără încă neidentificată au decedat pe loc. Un băiat de 16 ani a supraviețuit, dar este în stare foarte gravă la spital.

În urma oribilului accident, mașina a fost făcută praf. Mai multe bucăți din caroserie au zburat zeci de metri pe șosea. 

Polițiștii, sub supravegherea procurorului, au început investigațiile pentru a stabili exact circumstanțele producerii tragediei. Conform comisarului Anna Kamola de la Poliția din Lublin, șoferul promovase examenul auto cu doar câteva săptămâni înainte să moară.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.