Cum a ales Laurențiu Reghecampf numele celui de al treilea baiat. Decizia luată de antrenorul de fotbal

Author: Amalia Georgescu

Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri despre tatuajele pe care și le-a făcut pentru Anamaria Prodan 

Sursa: Captură KANAL D

Atât Anamaria Prodan, cât și Laurențiu Reghecampf și-au făcut mai multe tatuaje pentru a-și demonstra iubirea unul față de celălalt. Ce se va întâmpla acum, după despărțire, cu aceste tatuaje?

Din dragoste pentru Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și-a tatuat pe antebrațul stâng numele acesteia, iar apoi un mesaj care să îi amintească mereu de legătura puternică dintre ei. Între timp, relația celor doi s-a destrămat, iar acum, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit ce va face cu aceste tatuaje. 

Ce decizie a luat Laurențiu Reghecampf în legătură cu tatuajele care fac referire la Anamaria Prodan? 

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au decis să pună punct căsniciei, Laurențiu Reghecampf fiind cel care a depus actele de divorț. Deși dragostea dintre cei doi a dispărut, tatuajele pe care și le-au făcut în perioada în care formau un cuplu au rămas. În presă au apărut mai multe informații potrivit cărora Laurențiu Reghecampf ar căuta soluții pentru a rezolva această problemă. În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că informația apărută în publicațiile mondene nu este corectă și că nu a mers la clinici specializate în eliminarea tatuajelor.

Mai mult decât atât, antrenorul de fotbal și-a ridicat mâneca sacoului pentru a arăta că nu și-a șters deocamdată tatuajele. În plus, pentru că acum este din nou tată, Laurențiu Reghecampf intenționează să își mai facă încă un tatuaj dedicat băiețelului său, Liam.

„Nu, nu am șters niciun tatuaj, nici nu m-am interesat de o clinică să îmi șterg tatuajele. Mă gândesc să îmi fac încă un tatuaj pentru că mai am încă un băiat, mă gândesc să fac o poveste, ceva.

În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul, mă gândesc. Deocamdată rămân (n.r tatuajele)”, a spus Laurențiu Reghecampf la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Cine este, de fapt, Laurenţiu Reghecampf? Vârstă, studii, carieră

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Laurențiu Reghecampf a explicat de ce numele băieților săi încep cu litera „L”

Laurențiu Reghecampf este tatăl a trei băieți, iar pentru fiecare în parte a ales un nume care să înceapă cu litera „L”. Întrebat dacă există vreun motiv pentru care a luat această decizie, antrenorul a precizat că litera „L” nu are o semnificație aparte, dar având în vedere că atât primul său băiat, cât și al doilea au nume care încep cu această literă, pentru cel de-al treilea băiat a ales numele Liam, astfel încât să păstreze această tradiție.

„Nu are nicio semnificație. Faptul că pe mine mă cheamă Laurențiu, pe Luca îl cheamă și David Andrei, toată lumea îi spune Luca, dar pe el îl cheamă și David Andrei, pe Laurențiu îl cheamă Laurențiu Adrian, a fost dorința Anei să îi punem numele meu, iar Liam m-am gândit că dacă tot sunt cei doi băieți și eu cu „L”, începem numele cu L, hai să găsim un nume care să se potrivească lui Liam în toată constelația asta.”

, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf. 

Reamintim că Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară pe 19 mai 2022, actuala sa iubită aducând pe lume un băiețel perfect sănătos. Antrenorul de fotbal a anunțat în mediul online venirea pe lume a băiețelului său, Liam, fiind în culmea fericirii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

 

Citeste si: Câți copii are, de fapt, Laurențiu Reghecampf. Drama prin care a trecut antrenorul: „A murit la un an și două luni”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.