Cum a apărut Mary la botezul lui Dominic? Cu greu a putut fi recunoscută!

Autor: B.H.

Botezul lui Dominic, fiul Siminei și al lui Alex Zănoagă, a fost un prilej bun pentru ca foștii concurenți de la "Puterea Dragostei" să se întâlnească. Cum a apărut Mary la petrecere?

Mary, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei", nu a lipsit de la petrecerea organizată de Simina și Alex Zănoagă în cinstea băiețelului lor. Nu doar că a fost prezentă la eveniment, ci Mary a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a apărut având un look nou, complet diferit de imaginea cu care toți apropiații ei erau obișnuiți.

Citeste si: Berna, cautata la hotel de mai multi barbati! Reactia lui Philip

Cum a apărut Mary la botezul lui Dominic? Cu greu a putut fi recunoscută!

Mary a fost una dintre cele mai îndrăznețe concurente de la "Puterea Dragostei", iar acum, ea a dovedit încă o dată că nu se ferește să încerce lucruri noi în materie de stil și frumusețe. În momentul în care și-a făcut apariția la botezul lui Dominic, Mary cu greu a putut fi recunoscută, având în vedere schimbarea de look la care a apelat.

Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a renunțat la părul blond și a ales ca pentru acest eveniment să poarte o perucă într-o nuanță deschisă de mov.

Citeste si: Simina si Alex Zanoaga si-au botezat baietelul! Iata ce tinuta a purtat proaspata mamica si ce fosta colega de la "Puterea dragostei" i-a fost alaturi, la fericitul eveniment!

Evident, look-ul ei a atras toate privirile, Mary reușind să fie în centrul atenției.

Dacă a optat pentru o coafură care să iasă în evidență, ținuta aleasă de fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" pentru botez nu a fost deloc una sofisticată. Mary a mizat pe simplitate, purtând un costum alb, la care a asortat un top într-o nuanță puternică de roz. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce le-a spus Simina fanilor imediat dupa botezul lui Dominic? Acum toata lumea stie cum arata fiul fostilor concurenti de la Puterea dragostei

Simina Loica si Alex Zanoaga, fosti concurenti  Puterea dragostei, au transmis un mesaj fanilor, imediat dupa ce si-au crestinat fiul. Ce a spus fericita mamica?

Dominic, fiul lui Alex Zanoaga si al Siminei Loica a primit sfanta taina a botezului.

Parintii, fosti concurenti  Puterea dragostei  au fost in culmea fericirii si s-au bucurat de o slujba frumoasa, dar si de o petrecere, alaturi de familie si de prieteni.

Acum, ca Dominic este botezat, Simina a vrut sa le arate fanilor chipul micutului ei si chiar le-a transmis si un mesaj. Tanara mamica a tinut sa le arate celor care o urmaresc pe retelele de socializare chipul lui Dominic!

" Hai sa-l vedeti pe Dominic! Acum a facut botezul! Ati spus ca e urat si ati vorbit urat despre el! Ia uitati ce baiat frumos au mama si tata!", a spus Simina Loica cu mandrie.

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” neagă că s-ar fi îndrăgostit! ”Nu e nimic adevărat, nu se pune problema”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.