Cum a arătat locația și ce decor deosebit au ales Ianis Hagi și Elena Tănase pentru petrecerea fastuoasă de cununie civilă. Tinerii îndrăgostiți nu s-au uitat la bani

Author: Diana Bostan
Actualizat: 27 dec 2023, 14:30

Cum a arătat decorul de la petrecerea lui Ianis Hagi și Elena Tănase

Sursa: Instagram- florariairis

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil în prima zi de Crăciun. Petrecerea a fost una bazată pe lux și opulență, iar decorul a fost unul deosebit.

Cununie civilă de vis pentru Ianis Hagi și Elena Tănase. Fotbalistul și iubita sa s-au cununat civil, chiar în prima zi de Crăciun, iar petrecerea a fost una fastuoasă. Cum a arătat locația și ce decor deosebit au ales.

Ianis Hagi și Elena Tănase au ales un decor cu totul special pentru petrecerea de cununie civilă

Un Crăciun de neuitat. De asta au avut parte Ianis Hagi și Elena Tănase, cei doi îndrăgostiți alegând data de 25 decembrie pentru cununia civilă.

La petrecere fastuoasă organizată de cele două familii au luat parte 400 de invitați, printre care și părinții Simonei Halep, Gică Popescu, Gigi Becali sau Gabi Balint.

După o cerere în căsătorie ce a avut loc la Paris, în vară, într-un cadru romantic, nici petrecerea de cununie civilă nu a fost mai prejos. Fotbalistul și aleasa inimii sale au ales drept locație un restaurant de fițe din nordul Capitalei.

Tinerii nu s-au uitat la bani atunci când a venit vorba de decorul ales pentru petrecere, acesta fiind unul impresionant și-n ton cu sărbătoarea Crăciunului.

Invitații au fost așteptați într-un cadru de vis, întregul decor și ornamentele florale fiind de culoare roșie, culoare ce reprezintă dragostea celor doi, dar și Crăciunul. Totul a fost în roșu, de la ornamentele florale și până la șervețele.

Citește și: Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil în prima zi de Crăciun: ”Este un moment unic!” Ce au declarat tinerii proaspăt căsătoriți după ce au spus ”DA”

Ornamentele florale au fost cele care au captat atenția invitaților, fiind suspendate și formate din trandafiri roșii, flori de Poinsettia (crăciunițe), dar și crenguțe de brad vopsite în culoarea roșie, la care au fost adăugate și globulețe roșii în ton cu Crăciunul.

Nu doar decorul ales a fost roșu, ci și rochia Elenei. Soția lui Ianis Hagi a optat pentru o rochie sirenă, roșie și cu umerii goi, la care a asortat un buchet mare de trandafiri roșii. Conform apropiaților, rochia Elenei Tănase ar fi costat nici mai mult, nici mai puțin de 8.000 de euo.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Invitații au avut la dispoziție mai multe locuri pentru poze, decorate în ton cu restul locației, cu trandafiri roșii, globulețe, crăciunițe, totul într-un mod spectaculos.

@florariairisofficial Congratulations @ianishagi & @elennat! ♥️🌹 @iriseventsconcept @fratelli_bucharest @nicubocancea #floraridin1970 #florariairis #echiparacheta #iriseventsconcept #nicubocanceadesign #ianishagi #wedding #day ♬ Play with Fire (feat. Yacht Money)- Sam Tinnesz

Ianis Hagi și iubita sa s-au cununat civil în prima zi de Crăciun

Fotbalistul Ianis Hagi a avut parte de un an competițional de excepție, după ce a calificat România la turneul final din Germania, iar acesta și-a dorit ca sfârșitul de an să fie la fel de frumos. Vizibil emoționați, cei doi îndrăgostiți au făcut și mai multe declarații cu privire la marele eveniment, dar și la planurile lor de viitor.

”Suntem fericiți, bucuroși, am ajuns în ziua de 25 decembrie, în ziua de Crăciun, să facem cununia civilă, este un moment unic pentru ambele familii. Le mulțumim și lor că ne-au susținut din prima zi”, a declarat Ianis Hagi, potrivit Iamsport.

Citește și: Cu ce s-au îmbrăcat Ianis Hagi și Elena Tănase la petrecerea lor de logodnă din Constanța! Fotografii spectaculoase de la eveniment

Elena Tănase vine dintr-o familie cu resurse semnificative, tatăl său fiind un prosper om de afaceri în orașul Constanța, având activități în domeniile imobiliare și agricultură. Însă nu doar atât, familia lui Ianis Hagi a fost încântată de faptul că Elena este și ea aromâncă. Vizibil emoționată, Elena Tănase a dezvăluit faptul că este extrem de bucuroasă că a ajuns în acest punct cu jumătatea sa.

”Sunt foarte bucuroasă, sunt foarte emoționată. Am ajuns în acest moment important alături de jumătatea mea. Sperăm să avem o primă zi de Crăciun foarte frumoasă”, a transmis Elenei Tănase, după cununie, potrivit sursei menționate anterior.

Nunta va avea loc în vară, cel mai probabil după încheierea campionatului European ce va avea loc în Germania, acolo unde va fi prezentă și echipa națională a țării noastre.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?