Cum a aratat Seda Bakan, actrita din serialul Doctorul minune, la nunta cu cantaretul de jazz! Celebra actrita a purtat o superba rochie de mireasa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 oct 2021, 17:41
Seda Bakan din „Doctorul minune” Foto(5)

Seda Bakan, in rolul Ferda din serialul „Doctorul minune”

Sursa: Instagram

Ferda din serialul Doctorul minune este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Seda Bakan, in varsta de doar 36 de ani, s-a remarcat inca de la primele sale aparitii pe micile ecrane drept una dintre cele mai talentate actrite din tanara generatie, datorita talentului ei desavarsit si a frumusetii sale rapitoare. 

Indragita actrita a acumulat peste 13 ani de cariera in domeniul actoriei si s-a bucurat de-a lungul timpului de un succes rasunator, datorita rolurilor interpretate magistral in productii de exceptie.

Telespectatorii din Romania au cunoscut-o pe celebra actrita de curand, in distributia serialului turcesc, Doctorul minune, in care aceasta joaca rolul Ferda.

Cum a aratat Seda Bakan, actrita din serialul Doctorul minune, la nunta cu cantaretul de jazz

Seda Bakan a venit pe lume in anul 1985 in Gebze, regiunea Kocaeli, din Turcia. Printii sai au origini mixte, mama sa, originara din Grecia, iar tatăl ei este din Sarajevo, insa s-au stabilit peste ani in Turcia.

Seda a crescut alaturi de fratele ei in spiritul traditiei turcesti si au primit o educatie aleasa. Desi parintii sai i-au descoperit inca din adolescenta talentul actoricesc, Seda a decis peste ani sa urmeze Facultatea de Comert Exterior, in cadrul Universitatii din Istanbul. Aceasta a absolvit cu succes Universitatea Sakarya, Departamentul de Comerț Exterior.

Treptat insa a realizat ca nu poate renunta definitiv la pasiunea sa pentru actorie si astfel a hotarat sa urmeze si cursurile unei scoli private de teatru in cadrul Centrului de Instruire cinematografica-TV TÜRVAK, reusind astfel sa devena si actrita cu drepturi depline.


Seda Bakan a debutat pe micile ecrane in anul 2008, cu un prim rol secundar, jucat in serialul politist „Un polițist din Ankara”, care i-a adus un prim pas spre celebritate si catre cariera de succes de astazi. Datorita talentului si carismei sale deosebite, Seda a primit ulterior multe alte roluri importante in seriale si filme de succes, care au ajutat-o sa ajunga in topul celor mai apreciate actrite din Turcia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este Seda Bakan, actrita care da viata personajului Ferda din serialul "Doctorul minune"? Iata cele mai frumoase imagini de la nunta sa de basm cu unul dintre cei mai renumiti cantareti turci!

Seda Bakan s-a bucurat de succes atat in cariera cat si in viata personala, deoarece un urma cu opt ani si-a intalnit marea dragoste si a reusit sa isi intemeieze o familie superba, alaturi de sotul ei, Ali Erel, un renumit cantaret de jazz din Turcia.
Cei doi si-au unit destinele in anul 2014, in cadrul unui eveniment organizat intr-un cadru de poveste, alaturi de rude si de prieteni apropiati.

Frumoasa actrita Seda Bakan a purtat o superba rochie de mireasa in stil retro, la care a asociat un voal diafan, alb sidefat si a stralucit la bratul carismaticului ei sot. 

Citeste si: Cine este soțul actriței Seda Bakan din serialul Doctorul minune? Cei doi au împreună un bebeluș

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.