Cum a arătat tortul de la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu: „Simplu și elegant”. Momentul emoționant împărtășit de miri la tăierea tortului

Autor: Diana Bostan

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au unit destinele duminică, 2 iunie

Sursa: Captură TikTok

Imagini de colecție de la nunta actorilor Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu pe data de 2 iunie, iar petrecerea a fost una de pomină. Iată primele imagini cu tortul de nuntă!

Într-o ceremonie de poveste, actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au unit destinele pe 2 iunie, marcând un moment deosebit în viața lor. Evenimentul a fost presărat cu momente emoționante și detalii care au reflectat personalitățile celor doi, dar tortul de nuntă a fost cu adevărat atracția serii.

Primele imagini cu tortul de la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu

Decorul de vis, muzica și meniul ales pentru marele evenimentul au fost completate de venirea tortului, fiind un moment extrem de important. Cu cinci etaje impozante, tortul a fost îmbrăcat în marțipan alb, emanând o eleganță simplă și rafinată.

Citește și: Ce nu s-a văzut la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. Nume cunoscute din showbiz-ul românesc au luat parte la marele eveniment. Oamenii și-au dat coate când au văzut-o

Potrivit imaginilor apărute în mediul online, designul minimalist al tortului a fost completat de ornamente naturale, compuse din trandafiri portocalii și roz, care au adăugat o notă de prospețime și culoare. Florile naturale, delicate și bine alese, au subliniat frumusețea și simplitatea ansamblului, devenind un punct de atracție pentru toți invitații. Mirii au radiat de fericire în momentul în care a fost adus tortul, cei doi sărutându-se pasional în mijlocul invitaților.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Acest moment important din viața celor doi a stârnit multe comentarii și reacții în mediul online. „Foarte frumos totul o nuntă super reușită, fără figuri și comportamentul lor foarte libertin și naturali, dezinvolți!”/ „Foarte frumos, simplu și elegant”/ Casă de piatră și multă fericire”,  sunt

doar o parte dintre comentariile lăsate de internauți la un videoclip postat pe TikTok.

@ralucacalin02 #foryupage ♬ sunet original- Raluca Calin02

Îndrăgita actriță a strălucit în rochia de mireasă

Oana Moșneagu a strălucit în ziua nunții sale, alegând două rochii de mireasă care i-au evidențiat eleganța și stilul.

Pentru cununia religioasă, actrița a optat pentru o rochie albă, simplă, în stil prințesă, care i-a lăsat umerii dezgoliți. Această rochie a accentuat rafinamentul și grația actriței, potrivindu-se perfect cu atmosfera solemnă și romantică a ceremoniei.

La petrecerea de nuntă, actrița s-a schimbat într-o rochie albă mai lejeră, adaptată pentru dans și distracție. Cu o crăpătură care îi lăsa piciorul la vedere, rochia a fost nu doar confortabilă, ci și foarte elegantă.

Alegerea acestei rochii a permis miresei să se bucure de fiecare moment al serii, dansând toată noaptea alături de invitați, fără să renunțe la eleganța ce a caracterizat întreaga zi.

Citește și: Cum să-ți transformi nunta într-un eveniment cu adevărat unic și memorabil

Povestea de dragoste dintre Oana Moșneagu și Vlad Gherman, doi actori cunoscuți pentru aparițiile lor în diferite seriale, a început discret în anul 2019, în culisele unei sesiuni de casting. Cei doi s-au simțit atrași unul de celălalt încă de la prima lor întâlnire, cu toate că recunoașterea sentimentelor lor a necesitat timp și încredere reciprocă. De la acea zi, au trăit împreună o poveste de dragoste care a depășit orice așteptări, transformându-i într-un cuplu admirat și apreciat în lumea artistică.