Cum a avut loc, de fapt, accidentul în care a fost implicat Culiță Sterp. Primele imagini care demonstrează că artistul a circulat neregulamentar

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 dec 2022, 15:15

 Primele imagini care demonstrează că artistul a circulat neregulamentar

Sursa: Instagram Culiță Sterp/Facebook Info Trafic Romania - colaj Kanal D

Au apărut primele imagini din momentul accidentului în care a fost implicat Culiță Sterp, la Cluj-Napoca.

În noaptea de miercuri spre joi, Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier în Cluj-Napoca, în Piața Avram Iancu la intersecția cu Bulevardul Eroilor. Acum, primele imagini din momentul ciocnirii au apărut, potrivit WOWbiz.

Cum a avut loc, de fapt, accidentul în care a fost implicat Culiță Sterp

Primele imagini arată că șoferul mașinii marca Dacia Logan circula conform legislației și respecta culoarea semaforului, fiind verde.

Culiță Sterp a fost cel care a trecut pe roșu, motiv pentru care Loganul a intrat puternic în zona laterală a SUV Mercedes-ului lui Culiță, ambele autoturisme fiind avariate.

Citește și: Cine e femeia cu care era în mașină Culiță Sterp în momentul accidentului! De unde veneau cei doi și încotro se îndreptau

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din fericire, Culiță Sterp a scăpat fără răni, astfel că artistul a ieșit direct din mașină și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Celălalt șofer, totuși, a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost dus la spital cu răni ușoare.

Imaginile de la locul impactului

În momentul impactului, se vede clar că artistul nu a respectat regulile de circulație, a trecut pe roșu și a pus în pericol viața lui, dansatoarei cu care se afla în mașină și a celuilalt șofer, care se afla la volanul Loganului.

Citește și: Iubita lui Culiță Sterp, reacție dură după ce în spațiul public a apărut informația falsă că artistul ar fi ucis un om într-un accident rutier: ”Deja s-a ajuns prea departe”

Momentul a fost filmat pe o cameră de bord a unui șofer care se afla, atunci, în trafic. S-a surprins exact impactul violent dintre SUV Mercedes și Dacia Logan.

La puțin timp după accident, Culiță Sterp a vorbit cu polițiștii și a dat declarații, având în vedere că el este cel din cauza căruia a avut loc accidentul.

„În 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, în Cluj-Napoca, intersecția Piața Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospecială de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobila (ambulanța SMURD).

Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportată la spital de ambulanță SMURD, conștientă și cooperantă”,  se menționează în comunicatul oficial.