Cum a comentat logodnicul Elenei Marin apropierea Faimosei de Catalin Morosanu la Survivor Romania 2021

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 mar 2021, 07:48
Ce a spus Andrei, logodnicul Elenei Marin despre Sebastian Chitosca la Survivor Romania 2021

Andrei, logodnicul Elenei Marin, a comentat pentru primoa oara aproierea Faimoasei de Moartea din Carpati, lucru evident in tabara vedetelor de la Survivor Romania 2021.

Astfel, Andrei tinut sa dezvaluie prima data faptul ca Elena nu se astepta ca ea sa iasa vreodata favorita la Survivor Romania 2021 si acest lucru l-au discutat pana ca ea sa plece in competitie, fiind un om extrem de modest, a declarat logodnicul ei. Insa, barbatul nu s-a sfiit sa comenteze si relatia apropiata pe care Elena o are cu Catalin Morosanu.

Ce a declarat logodnicul Elenei Marin despre apropierea dintre Catalin Morosanu si Faimoasa

Citeste si: Survivor România 2021. Au pus tunurile pe Catalin Morosanu! Alianta cruda impotriva Faimosului. Cine il vrea afara din competitie?

De mai multe ori, Moro i-a luat apararea in fata lui Zanni sau a lui Sebastian Chitosca in momentul cand acestia au atacat-o. "Nu cred că sunt întâmplătoare apropierile Elenei de Moroșanu și de Jador. Sunt oameni sufletiști și sunt sigur că acesta este motivul, pentru că toți trei par să fie pe aceeași lungime de undă când vine vorba de competiție și de felul lor de a fi.

Toți vor să câștige, dar vor să o facă onorabil... Eu, pe de altă parte, încă mai sper la o minune pentru Jador, e un "nebun" frumos, bun pe traseu și cu suflet mare, merită să continue la Survivor România 2021” 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult, Andrei a facut si referire la Sebastian Chitosca spunand ca este veriga slaba si abia asteapta ca acesta sa recunoasca ca aduce cele mai putine beneficii echipei Faimosilor:" Sunt curios când Sebastian va recunoaște că el este, de fapt, veriga slabă. Văd că, până acum, a reușit să aducă un procentaj al eficienței de o treime, în schimb nu se ferește să îi atace pe toți cei din preajma lui...

Echipa din care face parte el, în tabăra Faimoșilor, ignoră complet comportamentul lui și îi numesc pe ceilalți verigi slabe. În schimb, ceea ce văd eu e că Sebastian face atmosferă, iar discursurile lui, deși articulate greu, indică că nu are respect față de nimeni. Și, ca fapt divers, sunt curios dacă cei care susțin că sunt atât de corecți, cei din echipa lui, îl vor nominaliza atunci când se va pune problema...
pentru că rezultatele lui sportive sunt, sincer, cele mai slabe din echipa Faimoșilor de la băieți”
 

Ce spune Andrei despre performanta lui Sebastian Chitosca la Survivor Romania 2021

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin i-a pus la punct pe cei care au fost nemulțumiți pentru că a fost aleasă favorita publicului: „Nu vă mai mirați atât...”

Cat despre nominalizarea facuta de Elena Marin a lui Sebastian Chitosca spre eliminare pentru a doua oara consecutiv, Andrei considera ca este una corecta si o sustine pe logodnica lui in deciziile luate:" Nominalizarea Elenei a fost cea corectă, indiferent din ce punct de vedere privim. Dacă ne uităm în clasament, Sebi stă cel mai rău pe cifre, dintre toți faimoșii prezenți la consiliu, Andreea fiind deja nominalizată, iar Roxana Nemeș, absentă din motive medicale. În schimb, trebuie să recunosc, am văzut-o afectată de eliminarea Andreei Antonescu, am văzut că s-a consumat enorm în acel moment. Andreea, așa prieteni să tot ai! O voi felicita pe Elena, când se va întoarce în țară, pentru valorile ei și pentru faptul că nu a renunțat la aceste valori nici măcar în cele mai grele condiții.  

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.