Cum a cunoscut-o Ionuț Lupescu pe Flori, soția sa? Cei doi sunt căsătoriți de peste două decenii

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 21 iun 2024, 12:39

Ionuț Lupescu și Flori

Sursa: Facebook Ionuț Lupescu

Ionuț Lupescu are o carieră impresionantă în fotbal, de care se bucură alături de frumoasa sa soție, Flori.

Ionuț Lupescu este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din România, mândrindu-se cu echipele celebre pentru care a jucat, precum Bayer Leverkusen sau Borussia Mönchengladbach. Fotbalistul este împlinit pe plan profesional, iar începând cu anul 2000, Ionuț Lupescu se bucură de o poveste de dragoste ruptă din basme. Iată cum a cunoscut-o Ionuț Lupescu pe Flori, soția sa.

Cum a cunoscut-o Ionuț Lupescu pe Flori, soția sa

Ionuț Lupescu este un cunoscut fotbalist din România, ce a jucat atât pentru echipe cunoscute din străinătate, cât și pentru echipe renumite din România. Fotbalul l-a ajutat să își întâlnească și viitoarea soție, deoarece acesta, alături de charterul Echipei Naţionale, călătorea cu echipajul din care făcea parte și Flori, ce era în acea perioadă stewardesă.

Flori a fost stewardesă timp de 10 ani, iar în timpul zborului de la Bursaspor, Ionuț Lupescu și Flori au vrut să dea o șansă reală conexiunii dintre cei doi, după mai multe întâlniri întâmplătoare din diferitele zboruri pe care

le făceau împreună. În anul 2000, Ionuț Lupescu și Flori au decis să facă pasul cel mare și să se căsătorească, eveniment ce a avut loc în mare secret, departe de ochii curioșilor.

Citește și: FCSB și-a aflat adversara din Champions League! „Roș-albaștrii” sunt favoriți cu un lot de 35 de ori mai scump

„Soţia mea a fost stewardesă aproape 10 ani şi la diferite zboruri ne-am văzut.

Echipajul mergea câteodată şi cu charterul Echipei Naţionale şi uşor uşor am intrat în discuţie. Dar asta după mult timp, nu din prima. Şi ne-am plăcut, după m-am dus eu la Bursaspor şi atunci s-a făcut legătura, înfiriparea, în 2000, şi apoi a venit şi ea, iar anul acesta facem 18 ani. E iubire, dar cu cât îmbătrâneşti este respect foarte mult. Dacă nu este respect este lucrul cel mai urât”, a declarat Ionuț Lupescu în cadrul unei emisiuni, potrivit life.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

După ce cariera în fotbal s-a terminat pentru Ionuț Lupescu, fotbalistul, alături de Flori, au decis să se mute din România și să locuiască în Elveția, acolo unde Ionuț Lupescu a făcut director tehnic la UEFA. Deși Flori a fost casnică pentru o perioadă, aceasta și-a dorit să aducă mai multe venituri în casă, motiv pentru care a decis să deschidă o cofetărie care realizează torturi personalizate pentru diverse evenimente. 

Flori a făcut 8 fertilizări in vitro 

Povestea de dragoste de peste 20 de ani i-a făcut pe Flori și Ionuț Lupescu să își testeze relația din toate punctele de vedere, trecând împreună peste situațiile dificile pe care viața li le-a pus în cale și bucurându-se de reușitele fiecăruia. Cu toate acestea, Flori și Ionuț Lupescu au încercat timp de 11 ani să își mărească familie, femeia realizând 8 fertilizări in vitro, ce nu au avut succes. 

După mai multe cercetări realizate de medici, Flori și Ionuț Lupescu au aflat că femeia are o malformație congenitală, ceea ce i-a făcut pe cei doi să se resemneze cu gândul că nu vor putea să aibă parte de familia visată. 

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.