Cum a cunoscut-o Jador pe Georgiana Elisei si de ce ii spune "neagra." Nu credea ca o sa il bage vreodata in seama:"Era ziua mea, avem 50 de lei..."

Author: Alice Popescu
Actualizat: 24 iul 2022, 17:20
Cum a cunoscut-o Jador pe Georgiana Elisei

Jador a dezvaluit cum a cunsocut-o pe Georgiana Elisei, iubirea vietii lui si mai ales cum a reusit sa o cucereasca desi era sarac lipit in acea perioada.

Jador, fostul Faimos de la Survivor Romania 2021, a facut cateva dezvaluiri emotionante despre marea lui iubire, Georgiana Elisei si cum a ajuns sa o cunoasca pe fata visurilor lui. Jador a mai spus ca nici nu se astepta ca ea sa il bage vreodata in seama deoarece era mult prea frumoasa si recunoaste ca nu era de nasul lui. Totul s-a intamplat in anii studentiei intr-un club in care a mers cu colegul lui de camera.

Cum a cunoscut-o Jador pe Georgiana Elisei

Citeste si: Cine este in realitate tata Teo, unul dintre oamenii de baza de la Survivor Romania 2021. Concurentii sunt dependenti de el

"Era ziua mea, avem 50 de lei. Era un club acolo al studenților, unde cu 40 de lei puteai să bei toată noaptea. Acolo ne adunam cu toții, toți studenții de la ASE și Politehnică.

Eram cu colegul meu de cameră din cămin și ăla a spus: Uite-o, mă, ce frumoasă e aia...și dansa frumos. M-am dus la ea să dansez cu ea. N-am crezut că mă bagă în seamă, că era prea frumoasă pentru mine. 
Dar m- a băgat. A fost cu mine.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Neagra este fata pe care am cunoscut-o în timpul facultății, am stat ceva timp cu ea. Și m-a cunoscut ca Ionuț, care era casier, și nu ca Jador, care are bani în buzunar și poate să mănânce ce vrea el Femeia are tot respectul meu, am spus mereu de ea și o să mai spun. Mi-aș dori din suflet să mă aștepte cât am de muncit.

E româncă, îi spun neagra că pare ca țiganca.” 

Jador, despre inceputurile relatiei cu Georgiana Elisei

Citeste si: Jador si Gergiana Elisei se pregatesc de nunta! Cine a facut uluitoarea dezvaluire:"S-au impacat!" Cum a fost surprinsa iubita Faimosului de la Survivor Romania 2021

Jador a recunoscut si faptul ca este singura femeie care l-a iubit intai pe Ionut si apoi pe Jador si si-ar dori din tot sufletul sa il astepte si sa vrea sa il ia de

sot." Că l-a iubit pe Ionuț după Jador. Dacă mă așteaptă, o iau de nevastă. În lumea noastră e foarte greu să intreții o familie și să stai...pentru  că eu nu stau noaptea acasă, casa mea e un hotel.”