Cum a cunoscut-o Tibi Clenci, juratul Bravo, ai stil! Celebrities, pe Adina, sotia lui! Rar mai vezi o asa poveste de dragoste desprinsa parca din filme

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 27 oct 2021, 11:12

Tibi Clenci, juratul Bravo, ai stil! Celebrities, are o familie perfecta si nu este o exagerare atunci cand vine vorba de celebrul fotograf.

Sot fidel, devotat familiei si tot ce tine de ea, tata exemplar care isi iubeste copilul mai presus de orice, Tibi Clenci, juratul Bravo, ai stil! Celebrities, si-a facut un renume in ce priveste barbatul model. Chiar intr-una din editiile Bravo, ai stil! Celebrities, Tibi Clenci a povestit ca de cand s-a nascut Tudor Anghel, fotograful a fost 100% alaturi de sotia lui, Adina, pentru a o ajuta cu cresterea copilului si s-a implicat in orice a fost necesar pentru a o ajuta pe cea care ii sta alaturi de 23 de ani. 

Citeste si: Cine este si cum arata sotia lui Tibi Clenci! Ce fotografii a dezvaluit juratul Bravo, ai stil! 2021 in legatura cu cea pe care o iubeste de peste 23 de ani

Cum si-a cunoscut sotie Tibi Clenci, juratul Bravo, ai stil! Celebrities

"P ur si simplu de cand s-a nascut Tudor Anghel sunt efectiv disperat dupa  el.

Sotia mea, nevasta mea, femeia mea a avut parte de mine de cate ori am fost acasa. Cand a trebuit sa doarma ea, a dormit. Eu am fost acolo. L-am spalat la o zi de cand l-am adus acasa. Am facut tot ce trebuia ca Adina sa fie multumita de chestia asta, dar si eu sa ma simt prin participarea la acest proiect minunat de crestere si educare. E o chestiune de normalitate."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa, povestea de dragoste dintre Tibi si sotia lui, Adina, este una ce farmeca orice cititor care absoarbe povestile romantice de dragoste desprinse din filme.

Tibi Clenci, poveste de dragoste ca in filme cu cea care urma sa ii devina sotie in urma cu 23 de ani

Tibi Clenci: "Eu ma intorsesem in Regine, in carterul studentesc dupa un an petrecut in Anglia si aveam in minte si in suflet marea dorinta de a intalni o fata romanca ale carei vorbe dulci sa rasune diferit fata de atat de utilizatul "I love you" al fetelor din UK.

Stiam ca fetele noastre pretuiesc acest cuvant cu sfintenie si nu la tot pasul. Si uite asa, intru in camera unor fete dragi mie din acel camin unde eram sef de camin: le imbratisez. Una din amicele mele imi facea cu ochiul si imi indica o directie, soptindu-mi sa ma intorc si sa privesc. Finally, privind in acea directie, am vazut cocotata pe o masa o fata cu o pijama salopeta care rasucea sau mai bine zis se chinuia sa monteze un bec si chiar a reusit.
Lumina a invaluit camera, insa parca nimic nu stralucea mai tare ca Adina. Asa am cunoscut-o eu pe sotia mea. Mai tarziu, in iarna ce a urmat, m-a cunoscut ea pe mine rungandu-ma sa ii ofer bratul sa nu alunece."
Citeste continuarea interviului cu Tibi Clenci, juratul Bravo, ai stil! Celebrities in revista unica.ro!