Cum a dat-o de gol Ana-Maria Mocanu pe Loredana Chivu! „Zburau banii” Asistenta TV a povestit totul fără rețineri

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 20 iun 2024, 00:30

Ana-Maria Mocanu și Loredana Chivu

Sursa: Instagram- Ana-Maria Mocanu/ Loredana Chivu

Ana-Maria Mocanu a dat cărțile pe față în emisiunea „Bărbați vs Femei”. Celebra dansatoare a dezvăluit câți bani face, dar și în ce relații se află cu Loredana Chivu.

Mai tot timpul împreună, Ana-Maria Mocanu și Loredana Chivu, erau de nedespărțit la evenimente și-n videoclipurile maneliștilor. Deși timpul a trecut, cele două încă se înțeleg bine.

Banii au curs pentru Ana-Maria Mocanu și Loredana Chivu

Ana-Maria Mocanu și-a început cariera de dansatoare de manele încă de la o vârstă fragedă. Banii făcuți ușor au încântat-o pe fosta asistentă TV, care acum a ajuns la peste 500 de clipuri de manele în care dansează.

Citește și: Yamato Zaharia a recunoscut! Cu cine a înșelat-o pe Ema Karter: „S-au adunat foarte multe certuri și am început s-o înșel”

Preferata artiștilor de muzică ușoară a dezvăluit faptul că a reușit să strângă sume impresionante din dans, iar la multe evenimente a fost însoțită de Loredana Chivu, buna ei prietenă.

Citește și: Topul vedetelor desfigurate de operațiile estetice. Cum arătau aceste vedete înainte și cum arată în prezent

„Eram la un eveniment în București, unde cânta Florin Salam și țin minte că în primele zece minute au zburat banii în sus. Atunci am spus să plecăm acasă, că nu mai are rost să mai stăm aici, oricum ne-am umplut de bani”, a povestit Ana-Maria Mocanu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nimeni nu ar fi crezut cu ce se ocupa Ana-Maria Mocanu înainte să devină dansatoare

Înainte de a deveni dansatoare de manele, Ana-Maria Mocanu era make-up artist pentru o casă de producție. Fosta asistentă TV a primit propunerea de a filma un videoclip pentru o piesă și de acolo a început totul.

Citește și: Bogdan Mocanu, aparitie inedita alaturi de mama sa! Iata cat mult ii seamana carismaticul tanar celei mai importante fiinte din viata sa!

„Totul a venit de la sine. M-au văzut ceilalți și toți spuneau „sun-o pe Ana, cheam-o pe Ana ”, a povestit fosta asistentă TV.

Ana susține că ea și Loredana se înțeleg foarte bine și că nu s-au certat niciodată serios. Aceasta mărturisește că între ea și blondină nu a existat niciodată o concurență și că fiecare are propriul stil.

Fosta asistentă TV a dezvăluit faptul că ea și Loredana au avut o mică ceartă în aeroport, după ce șatena și-ar fi pierdut buletinul.

Citește și: Loredana Chivu este în stare de șoc „Primesc amenințări cu video, cu femei mutilate ” Diva se află în război cu fostul iubit

Celebra dansatoare este singură în momentul de față și susține că nu a reușit să găsească pe cineva pe placul ei de la terminarea ultimei sale relații.

 

Taguri: