Cum a decurs întâlnirea dintre Patrick și Patricia: „M-am revăzut cu Patricia. Am stat de vorbă”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 11 sep 2023, 19:18

Cum a decurs întâlnirea dintre Patrick și Patricia: „M-am revăzut cu Patricia. Am stat de vorbă”

Sursa: Captură YouTube

Invitat la emisiunea „Culisele Iubirii” cu Bianca Comănici, Patrick, fostul concurent din „Casa Iubirii”, a vorbit despre concurenții rămași, dar și despre Nona și revederea cu Patricia.

Patrick i-a mărturisit Biancăi despre viața sa amoroasă, după ce s-a despărțit de Nona. De asemenea, acesta a vorbit și despre concurenții din Casa Iubirii. 

Cum a decurs întâlnirea dintre Patrick și Patricia

Cei doi s-au întâlnit la Arad, la o filmare, însă nu au avut prea mult timp pentru a discuta. Fostul concurent spune că au schimbat câteva vorbe timp de 5-10 minute. 

Citește și: Larisa și George, întâlnire cu peripeții în camera roșie: "Să luăm o pauză!" Aflați ce se va întâmpla, vineri, 28 iulie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

„Eu eram promotor, ea model. N-am avut foarte mult timp să discutăm, însă în alea câteva minute ne-am înțeles foarte bine. Nu căutăm să ținem răzbunare.

Am fost colegi”,
a mărturisit Patrick.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce s-a întâmplat între Patrick și Nona

Triunghiul amoros dintre Patrick, Nona și Patricia a stârnit multe reacții în Casa Iubirii, dar mai ales în rândul telespectatorilor. 

Citește și: Tensiuni aprige în Casa iubirii! Bianca și Larisa, schimb de replici aprige! Alexandru a răbufnit și a spus ce crede despre Cosmin: "Nu este real!'' Aflați ce se va întâmpla, sâmbătă, 29 iulie, în Casa iubirii, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

Nona a fost convinsă că Patrick nu ar fi vrut o relație cu ea, însă acesta susține că nu este adevărat și că a fost extrem de sincer cu ea pe toată durata relației. 

„Eu spun verde-n față ce simt. Dacă ea așa a crezut, e problema ei. Are foarte multe persoane în jurul ei care îi tot induc lucruri în cap.”

Deși a avut o relație frumoasă cu Nona, aceștia au ales să pună capăt relației. Acum, Patrick nu are o iubită, însă Patricia pare că încă îl mai place. 

„Nu am discutat despre faptul că mă place. A fost acum mult timp. Probabil mai există ceva, însă nu am avut timp să vorbim despre asta”, a mai spus acesta în cadrul emisiunii. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.