Cum a depășit Radu Ștefan Bănică frica de a cânta! Dezvăluiri în exclusivitate la „Duet cu Alexandra”: „N-am cântat până la 18 ani”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 nov 2023, 05:35

Dezvăluiri în exclusivitate la „Duet cu Alexandra”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr., a fost invitatul ediției de astăzi al emisiunii „Duet cu Alexandra”.

Invitat în ultima ediție de azi, 8 februarie 2023, a emisiunii „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Radu Ștefan Bănică a povestit ce dorințe avea când era mai mic și cum a ajuns să-și depășească tracul de a cânta.

Cum a depășit Radu Ștefan Bănică frica de a cânta

Deși în prezent s-a făcut remarcat prin vocea și talentul muzical pe care le are, semănându-i foarte mult tatălui său Ștefan Bănică Jr., Radu Ștefan Bănică nu a fost dintotdeauna un cântăreț vocal. Până la vârsta de 18 ani, cânta doar în intimitatea casei sau a garajului său, niciodată de față cu alți oameni, deoarece avea un trac atunci când venea vorba de acest lucru. 

„N -am cântat până la 18 ani. Am făcut pian zece ani de zile, dar n-am putut cu vocea, am avut un trac și o groază să deschid eu gura.(...) Eu îl admiram foarte mult, încă-l admir pe un cântăreț, Shawn Mendez(...) și eu stau pe canapea și stau să-mi pice un deal (n.r.: o afacere). Păi nu o să fac nimic în viața asta, și-mi spun: trebuie să mă trezesc la realitate! Și

am început, ușor-ușor, să mai deschid gura pe lângă alți oameni.

Citește și: Seamănă ca două picături de apă. 4 fotografii cu Ștefan Bănică Senior și fiul său, Ștefan Bănică Junior

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

(...) Organizasem un eveniment pentru o strângere de fonduri și am zis: vreau și eu să cânt, dacă se poate.

Și am cântat acolo, am avut un negativ, ceva... nu că oribil, dacă văd acum o poză sau o filmare de la acel eveniment, mie îmi cade părul din cap. M-a distrus experiența aia, am zis că eu nu mai deschid gura”, a povestit Radu Ștefan Bănică, despre primul moment în care a cântat vocal.

Ce își dorea să fie Radu Ștefan Bănică atunci când era mic

Copil fiind, Radu Ștefan Bănică avea visuri mărețe. Voia să fie artist, să aibă faima la picioare, toată lumea să cumpere bilete la concertele lui și, de asemenea, și-ar fi dorit să fie și actor.

Citește și: Andreea Marin, detalii sfâșietoare despre pierderea a două sarcini: "Ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața!"

„Când eram mic i-am spus (n.r.:

tatălui său) că vreau să fiu artist. Vreau să cânt, vreau stadioane, eu de mic mi-am făcut ideea. Și-mi spune tata că muzica nu e o meserie, este un hobby (n.r.: o pasiune), dacă vrei meserie, te faci actor, și în capul meu zic: hmm... eu vreau să mă fac și actor.

Cred că se referea (n.r.: tatăl lui, Ștefan Bănică Jr.) la hobby prin faptul că, dacă vrei muzică, te duci la Conservator. Doar că eu am vrut să fiu de mic artist, am vrut să cânt”, a povestit Radu Ștefan Bănică.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?