Cum a desfiintat-o Codrut pe Maria inainte de Marea Finala Puterea dragostei, sezonul 3: "Erai o disperata!" SECRETUL dezvaluit de fata cu Marinescu despre concurenta

Autor: Alice Popescu
Codrut a dezvaluit secrete despre Maria inainte de Finala Puterea dragostei, sezonul 3
Sursa: Captură YouTube

Maria si Marinescu au castigat titlul de "Cuplul anului" la Puterea dragostei, sezonul 3, insa Codrut a vrut sa discrediteze pe frumoasa concurenta in fata tuturor.

Inainte ca prezentatoarea TV, Cristina Mihaela Dorobantu sa anunte inainte de Marea Finala, castigatorii titlului de "Cuplul anului", Codrut a avut o rafuiala de zile mari cu Maria, punand-o intr-o lumina proasta pe concurenta inaintea Marii Finale "Puterea dragostei", dar si inaintea lui Marinescu.

Citeste si: Finala Puterea dragostei, sezonul 3. EI au castigat la Puterea dragostei! Cine e cuplul anului. Cristina Mihaela a facut anuntul

Finala Puterea dragostei, sezonul 3. Codrut o desfiinteaza pe Maria inaintea Marii Finale

Maria: "Codrut neaga lucruri care s-au intamplat. Eu nu tind sa conving colegii si publicul!"

Codrut: "Cand nu te-am mai bagat in seama, ce ai facut?! Ai contact pe asta. Du telefonul lui Marinescu. Cand erai disperata, erau buni Radu si Codrut, nu? Omul asta nu voia sa vorbeasca cu tine, avea telefonul in mana si spunea "iar ma suna disperata asta...Nici

asta nu e reala?! Era in camera cu telefonul langa el."

Si Alex a confirmat faptul ca Marinescu desi avea telefonul langa el, nu a vrut sa ii raspunda Mariei. Si mie imi facea la fel. Mai mult, Alex sustine ca Maria, atunci cand nu mai era intr-o relatie cu Marinescu, voia sa se dea la el, lucruri infirmate de concurenta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astfel, Maria a fost acuzata atat de Radu, Alex si Codrut ca s-a folosit de ei pentru a-l recuceri pe Marinescu.

Intr-un final, cei doi s-au impacat, iar acum lupta sa fie castigatorii Puterea dragostei, sezonul 3. Deocamdata, cei doi au castigat titlul de "Cuplul anului" la Puterea dragostei, sezonul 3 si un cec in valoare de 1500 de euro. 

 

Reality-show-ul matrimonial "Puterea dragostei" isi desemneaza castigatorii astazi incepand cu ora 19:00, la Kanal D. Fanii vor putea sa isi voteze preferatii in direct si tot atunci, prezentatoarea TV Cristina Mihaela Dorobantu va anunta si marii castigatori ai celui de-al treilea sezon "Puterea dragostei" 2021. Cei care au reusit sa ajunga la

inimile telespectatorilor fideli ai reality-show-ului sunt Alexandra, Adriana si Maria, iar in randul baietilor, primele locuri sunt ocupate de Codrut, Alexandru si Cristi Marinescu. Inca doi concurenti vor fi anuntati duminica drept finalisti in cadrul Galei Finale.