Cum a dormit George Burcea două luni în fața blocului în care stătea Viviana Sposub. Actorul a povestit totul cu lux de amănunte

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 08 sep 2022, 02:40

George Burcea, gest extrem la 15 ani

Multi spun ca Viviana Sposub si George Burcea sunt meniti sa fie impreuna si evident sa ajunga in fata altarului.

Viviana Sposub, concurenta Bravo, ai stil! Celebrities, are o relație greu încercată cu actorul George Burcea, însă legătură dintre cei doi este extrem de strânsă și pare că nimic nu le știrbește afecțiunea. Desi la un moment dat, cei doi au trecut printr-o despărțire-fulger, Viviana și George Burcea s-au împăcat. De atunci, au mai trecut nori negri și furtuni peste relația lor, cum ar fi problemele familiale ale actorului sau ultimul scandal din mediul online în care a fost implicat.

Însă, Viviana Sposub i-a fost mereu alaturi în momentele bune și mai puțin bune, concurenta dând dovada de o maturitate exagerata la cei 24 de ani pe care îi are. Ambii sunt moldoveni, iuți la manie, însă la fel de repede se sim împacă, cea care cedează fiind evident Viviana.

George Burcea, iubitul Vivianei Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities, a locuit doua luni de zile in masina

Citeste si: Cu ce se ocupa Raluca Dumitru de la Bravo, ai stil! Celebrities înainte de a deveni celebră. Care a fost primul ei loc de muncă la 16 ani

Originari amândoi din Botoșani, concurenta Bravo, ai stil! Celebrities și actoru George Burcea par a avea o legătură mai veche, asta fară să știe neapărat. Actorul a și povestit în urma cu ceva timp despre o întâmplare foarte amuzanta.

La 15 ani, George Burcea a fost păcălit de niste amici în legătură cu un loc de munca. O buna bucata de vreme, a fost nevoit să locuiască pe strada gasindu-și refugiu într-o mașină veche. Timp de doua luni a locuit acolo și întâmplarea face că autoturismul să fi fost parcat în fata blocului Vivianei Sposub din Botoșani.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

George Burcea tepuit la 15 ani in legatura cu un loc de munca. Ce a fost nevoit sa faca iubitul Vivianei Sposub

Din întâmplare, m-am întâlnit cu un băiat, vreo 20 de ani și cărare pe mijloc. El venea la bunica, în fiecare vară. Mi-a spus că are o garsonieră, pentru care cerea aproape cât un salariu de la vremea aia. În fiecare seară furam pepeni, dimineața furam pâine.

I-am spus că am nevoie de un loc de muncă. M-am angajat cu 250 de lei pe lună la pavaje. După ce făceai pavajele alea, dacă se crăpau dalele, îți scădeau banii și nu mai luai niciun ban.

Citeste si: Adina Halas i-a dat de gol pe Viviana Sposub și iubitul ei, George Burcea! Concurenta Bravo, ai stil! Celebrities l-a rugat, de față cu toată lumea, să îi cumpere lubrifiant

Am stat la el, îi plătisem și mi-a dat țeapă. Mi-a luat și casetele pe care le aveam cu mine. Am locuit iar pe stradă, un alt prieten mi-a zis că are o mașină veche și am stat două luni de zile în mașina aia, chiar în fața blocului Vivianei", a povestit George Burcea.