Cum a evoluat relația lui Ionuț cu Larisa: ”Pe mine mă omoară chestia asta”. Fostul concurent al emisiunii ”Casa Iubirii” a dat cărțile pe față

Author: Diana Bostan

Ionuț a vorbit despre relația cu Larisa

Sursa: Captură YouTube

Ionuț și Larisa formează un cuplu și după ”Casa Iubirii”. Deși mulți nu le-au dat mari șanse de reușită, relația lor este din ce în ce mai bună.

Ionuț, fostul concurent al emisiunii ” Casa Iubirii ”, a fost invitat în cadrul emisiunii ”Culisele Iubirii”, acolo unde a vorbit despre relația lui cu Larisa.

Ionuț și Larisa au dus relația la următorul nivel

Deși au fost despărțiți o bună perioadă de timp, Ionuț a recunoscut faptul că Larisa a fost mereu în sufletul lui. Relația lor a avansat, iar cei doi s-au mutat împreună.

Fostul concurent susține că Larisa s-a schimbat extrem de mult în bine, dar cu toate acestea există și anumite momente tensionate, dar nimic ce nu poate fi rezolvat.

Citește și: Julia și Catinca, schimb de replici acide în Casa iubirii! Cele două rivale și-au declarat război! „Zici că vrei să dai informații despre mine!” Aflați ce se va întâmpla, marți, 24 octombrie, de la 10:00 și 16:30

Ionuț de la ”Casa Iubirii” a dezvăluit faptul că lui îi place punctualitatea, iar Larisa este genul de persoană care mereu întârzie, fapt ce îl enervează uneori pe fostul concurent al emisiunii ”Casa Iubirii”. Ionuț a dezvăluit faptul că Larisa este extrem de încântată de job-ul ei și speră că în viitor va avansa în ceea ce face.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Sunt chestii care poate te supără fără să vrei. Nu sunt chestii importante din relația noastră. Mici tachinări, întârzieri, care pe mine mă omoară chestia asta. Se acumulează mici întâmplări și poate ajungi să răbufnești puțin”, a spus Ionuț, în cadrul emisiunii ” Culisele Iubirii ”.

Cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună

Ionuț și Larisa au trecut la următorul nivel și au luat decizia de a se muta împreună.

Fiind extrem de atașată de sora ei geamănă, Ionuț înțelege acest lucru și a găsit o soluție pentru a rezolva problema. Cei doi au decis că miercurea, Larisa să doarmă la sora ei, astfel cele două pot petrece toată ziua împreună.

Citește și: Cosmin, pus la zid de colegele sale! „Pari cam nehotărât!” Iată cum a reacționat concurentul și ce schimb de replici acide s-a declanșat în Casa iubirii

”Eu înțelegând situația dintre ea și sora ei, cred că e indicat să mai aibă câte o zi împreună. Spre exemplul, acum am stabilit ca miercurea Larisa să doarmă la sora ei, iar în restul săptămânii stă la mine. Mi se pare drăguț, dacă ele sunt ok și se simt bine așa, e bine pentru ele ”, a dezvăluit Ionuț. 

Ionuț a mărturisit faptul că au clarificat și situația ieșitului în club.

Cei doi au limitat ieșirele, însă fostul concurent nu are o problemă dacă iubita lui va vrea să iasă singură în oraș și încearcă să-i ofere încredere. 

Fostul concurent s-a apucat de sală, iar acest lucru îi ocupă din timp și-l scoate din monotonie. Ionuț este mulțumit de relația pe care o are cu Larisa și crede că lucrurile vor merge în direcția care trebuie.