Cum a evoluat tehnologia implanturilor in ultimii 10 ani de zile?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 10 oct 2020, 04:10

In aceasta editie a emisiunii "Vacanta si terapie" doctorul Ozkan a explicat cum a evoluat tehnologia implanturilor in ultimii 10 ani de zile.

"Pana acum 10 ani, cu ajutorul portelanului, realizam multe tratamente si ne era cel mai important ajutator. Dar cum ramane cu gingiile? In ultimii 10 ani s-a pus mare accent pe estetica rosie. Prin estetica alba putem face dintii mai frumosi, inclusiv prin morfologia lor. Cu ajutorul diferitelor compozitii ale portelanului, cum ar fi zirconium-portelan, portelan laminat putem schimba culoarea sau face plombe de culoarea dintilor, reusind astfel sa dam nastere la zambete foarte frumoase", a declarat el

"Dar gingiile? Persoanele carora li se vad gingiile cand rad si sufera de aceasta problema le realizam asa zisa manichiura a

gingiilor. Acest procedeu a devenit unul de rutina in zilele noastre. Celor care atunci cand rad li se vad numai cativa dinti li se poate face un detartraj local. Pentru cei care etaleaza toata gingia cand rad se realizeaza un tratament complet al gingiilor", a adaugat el.

Aflati mai multe informatii in materialul de mai jos:
##VIDEO110144##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.