Cum a exclus-o Raluca Dumitru definitiv de pe lista de prieteni pe Viviana Sposub. Ce a făcut cu celelalte concurente și cu ea nu

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 sep 2022, 04:10

Raluca Dumitru a iesit in oras cu multe dintre concurentele Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Instagram

S-a rupt lantul de iubire dintre Viviana Sposub si Raluca Dumitru, doua dintre concurentele Bravo, ai stil! Celebrities.

Raluca Dumitru s-a simțit extrem de trădată în Gala de sâmbăta în momentul în care Viviana Sposub a propus-o spre eliminare. Concurenta a declarat că nu se așteptă la așa ceva din partea Vivianei și în ciuda divergentelor pe care le-au avut în ultima perioada, ea a spus că niciodată nu ar fi votat împotrivă Vivianei chiar și daca alianță a fost rupta. Însă, după ce Viviana a spus tare și răspicat pe cine votează, Raluca și-a îndreptat și ea votul asupra fostei sale aliate scutind-o pe Adina Halas de votul care ar fi trimis-o spre eliminare. 

Citeste si: EXCLUSIV! Maurice Munteanu despre cea mai frumoasă amintire de Craciun din copilarie: "Îmi aduc aminte că a intrat mama în camera și mirosea foarte frumos, a parfum, era coafata, îmbrăcată, avea o rochie cu spatele gol, și m-au chemat lângă pom"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Dumitru si-a scos-o de la inima pe Viviana Sposub dupa Gala eliminatorie

Raluca Dumitru: "Eu voiam să țin cont în continuare de ceea ce am vorbit. Pentru că m-a votat, o voi vota pe Viviana, aveam pe altcineva în gând, dar... A fost mai ușor. Nu înseamnă că eu nu mai sunt un om de cuvânt prin ruperea acelei alianțe. Prin asta denota că eu aș fi nominalizat-o pe ea.

Ei, uite surpriza, nominalizarea mea mergea către Adina."

Raluca Dumitru alaturi de restul concurentelor la restaurant

Citeste si: Prima declarație a Nicoletei Dragne după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities

Iar in weekend surpriza a venit si mai tare cand Raluca a aparut la restaurantul Bellei Santiago, noua concurenta Bravo, ai stil! Celebrities alaturi de Amna cu care a si avut cateva certuri puternice, Ruxi, Adina Halas si Nicoleta Dragne.

Nici urma de Viviana semn ca cele doua nu au ingropat sub nicio forma securea razboiului. Intrebata pe retelele de socializare ce s-a intamplat intre ele si daca s-a rupt alianta, Raluca a fost foarte sincera cu urmaritorii ei si a spus ca: "Am renuntat la alianta pentru ca am considerat ca pot merge singura in aceasta competitie. Nu am nevoie de o alianta sa raman in aceasta competitie.