Cum a făcut bani Stelian Ogică: ”Câștigam un apartament pe săptămână” De ce nu a încasat niciodată premiul în valoare de un milion de dolari

Author: Diana Bostan

Stelian Ogică la ”Fiță cu Adiță”

Sursa: Captură YouTube

De la jocuri de noroc, la antrenor și șef de șantier, viața lui Stelian Ogică bate filmul. Acesta face dezvăluiri inedite din tinerețea lui, dar și despre premiul în valoare de un milion de dolari.

Stelian Ogică a fost invitat în cadrul emisiunii ” Fiță cu Adiță ”, unde câștigătorul premiului de un milion de dolari a vorbit despre viața lui, despre tentații, dar și despre începuturile sale.

De la jocurile de noroc, la antrenor și șef de șantier

Stelian Ogică a știut să facă bani încă din tinerețe. Dacă la Revoluție, familia lui Stelian Ogică era extrem de apropiată de familia lui Nicolae Ceaușescu și avea o poziție bună în societate, afaceristul nu a încetat să se descurce nici după Revoluție.

În cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, Stelian Ogică a dezvăluit faptul că știa să facă bani din orice și câștiga sume impresionante de bani pentru acea perioadă. Acesta susține că a părăsit România și a plecat în Serbia, acolo unde a avut mai multe ocupații.

Citește și: BOMBA! Ogica a venit cu PROBA biletului castigator! Valoarea lui este de peste un milion de euro! Nimeni nu a crezut, dar dupa 15 ani de chin si procese are DOVADA

După Revoluție am făcut bani. Am plecat la sârbi, am făcut tot ce se putea face. Eu cred că foarte puțini oameni au câștigat bani mulți după Revoluție. În primii doi, trei ani câștigam cât un apartament pe săptămână ”, a dezvăluit Stelian Ogică, în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Stelian Ogică susține că toți banii câștigați îi cheltuia pe distracții. Acesta ieșea în club cu prietenii săi și avea foarte multe admiratoare, însă a recunoscut faptul că era extrem de atras și de jocurile de noroc.

Stelian Ogică a devenit cunoscut în urma biletului câștigător la loto

Cunoscutul și controversatul Stelian Ogică a devenit cunoscut publicului din România în anul 2001, după ce a susținut că a rămas fără biletul câștigător la 6/49, premiul fiind în valoare de un milion de dolari.

La acea vreme, giurgiuveanul a ieșit în presă pentru a-și spune povestea. Stelian Ogică susținea faptul că a fost atacat și lăsat fără biletul câștigător. Povestea lui a ajuns și-n instanță, acolo unde a pierdut procesul, fiind acuzat și închis pentru înșelăciune.

În cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, Stelian Ogică a susținut faptul că interesul la acea vreme a fost unu foarte mare, fiind vorba de o sumă mare de bani.

La 23 de ani de la întâmplare, acesta își susține în continuare povestea și se consideră neîndreptățit.

Citește și: Stelian Ogica, idolul femeilor, se destainuie: "Nu mai am odihna cu animalele astea!"

În ciuda celor întâmplate, Stelian Ogică nu a renunțat la lozurile aducătoare de noroc. ” Am câștigat de multe ori. Mi-aș dori să reîncep o acțiune, să găsesc niște prieteni care sunt dornici și vă garantez că am câștiga premiul cel mare”, a

mai dezvăluit Stelian Ogică.

Stelian Ogică are propriul sistem de a juca și de multe ori se bazează pe numerologie, însă varianta nu este una sigură. Giurgiuveanul nu este pasionat doar de numere norocoase, ci și de vin, mai exact de procesul de facere al vinului. Acesta susține că produce un vin foarte bun, iar secretul stă în alegerea strugurilor.

Stelian Ogică a revenit în fața judecătorilor în anul 2021, atunci când a depus o cerere pentru revizuirea sentinței din 2002, însă cererea lui nu a fost luată în considerare.