Cum a filmat-o Leo de la Strehaia pe Dana Criminala, in camera de hotel! Mama Renatei a luat foc cand "printul" i-a aratat imagini explicite cu o alta femeie!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 sep 2020, 07:25

Leo de la Strehaia nu e doar printul tiganilor ci si regele femeilor.

Leo de la Strehaia lasa senzatia ca se joaca cum vrea el cu femeile din jurul sau. Milioanele pe care le arunca la lautari, masinile de lux pe care le face cadou dar si celebritatea le atrage pe reprezentantele sexului frumos ca un magnet. De multe ori, insa, Leo pare sa vrea doar sa se distreze cu ele, chiar daca aceasta distractie il costa uneori zeci de mii de euro.



Telenovela cu triunghiul amoros semi-incestuos dinter Leo, Renata si Dana Criminala (mama Renatei) este deja cunoscuta de o tara intreaga. WOWbiz.ro va prezinta azi un fragment din ceea ce se intampla intre cei doi atunci cand nu sunt in platoul de filmare.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16784949/1/media-143703129928509400.jpg
Este vorba despre o filmare facuta cu telefonul mobil de Leo de la Strehaia si a carei progaonista este Dana Criminala.

Barbatul o filmeaza pe bruneta intr-o camera de hotel, in timp ce aceasta pur si simplu face o criza de nervi la adresa lui Leo. In timpul scandalului, Dana incearca sa-l loveasca cu piciorul pe Leo, care se fereste in ultimul moment, in spatele usii. Din discutie se pare ca motivul scandalului il reprezinta faptul ca Leo o inselase atat pe ea cat si pe fiica ei cu o alta femeie.
„Te duci cu curvele de fata cu fii-mea la hotel si mi-arati mie inregistrari cand mananca aia in pat, din farfurii si in prosop. Si tu ca... stai in usa si-o filmezi?”, ii spune Dana lui Leo.

Filmarea pare realizata intr-o vacanta, cel mai probabil in Bulgaria. Nu stim ce s-a intamplat mai departe, cert este ca Leo pur si simplu nu se poate abtine sa pofteasca la alte femei.
Vezi clipul pe wowbiz.ro!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”