Cum a fost găsit, de fapt, Andrei Versace de către anchetatori. Prietenii cunoscutului influencer nu cred că moartea acestuia a fost un accident: „Halucina în ultima vreme”

Autor: Diana Bostan

Prietenii lui Andrei Versace nu cred că moartea acestuia a fost un accident

Sursa: Facebook: Andrei Pârvan

Detalii cutremurătoare apar în cazul morții lui Andrei Versace. Prietenii cunoscutului influencer cred că moartea acestuia nu a fost un accident.

Prietenii lui Andrei Versace, influencerul găsit mort în propria locuință, refuză să accepte varianta unui accident și au oferit mărturii cutremurătoare despre ultimele momente ale vieții lui. Regele luxului se confrunta cu dificultăți majore înainte de tragedie.

Citește și: Ce a făcut Andrei Versace în ultimele săptămâni din viață? Prietenul influencerului a dezvăluit detalii importante: „A avut niște decăderi”

Moartea lui Andrei Versace nu ar fi fost un accident

Andrei Versace a fost găsit fără suflare în apartamentul său din Capitală, însă decesul acestuia rămâne un mister în acest moment, fără nicio explicație clară asupra circumstanțelor care au dus la această tragedie. Ancheta în curs examinează două ipoteze principale care ar putea lămuri evenimentele.

Citește și: „Interlopii îl terorizau”. Andrei Versace a avut un mare conflict cu un temut interlop din Capitală

Cu toate acestea, prietenii lui Andrei Versace susțin o altă teorie, refuzând să creadă că moartea sa a fost un simplu accident. Ei speculează că ar putea fi vorba de o crimă sau de un gest disperat al lui Andrei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

”Mi-a spus că a făcut AVC. Eu nu cred că e AVC. Ori s-a sinucis, ori a fost omorât", a transmis unul dintre apropiații lui Andrei Versace, potrivit observatornews.ro.

Polițiștii au deschis un dosar penal de moarte suspectă, după ce Andrei Versace a fost descoperit fără suflare în bucătărie, într-o baltă de sânge. Cu toate acestea, anchetatorii nu au găsit urme de violență pe trupul cunoscutului influencer.

Andrei Versace ar fi rămas fără bani, dar și fără prieteni

Andrei Versace a devenit cunoscut pentru viața sa opulentă și plină de distracții alături de numeroși prieteni din lumea bună a Capitalei. Totuși, în ultima vreme, se pare că această prosperitate s-a risipit, lăsându-l într-o situație dificilă.

Citește și: Influencerul Andrei Versace a fost găsit fără viață într-un apartament! S-a deschis un dosar de moarte suspectă

Un prieten apropiat a mărturisit că Andrei Versace nu mai era bine deloc, fiind prins într-un vârtej de substanțe interzise și alcool. Banii cu care se lăuda pe rețelele sociale păreau să se fi evaporat. De asemenea, excentricitatea afișată în aparițiile sale publice s-a dovedit a fi doar o fațadă. În ultimele sale momente, Andrei Versace ar fi fost singur și izolat, fără să mai comunice cu nimeni.

”Ceea ce vedeţi dumneavoastră pe Instagram era ca şi un pamflet, el nu mai avea bani mulţi”, ”Consuma în ultima vreme foarte multe substanţe, nu din acela interzise scumpe, ci mai ieftine pentru că halucina în ultima vreme. Spunea tâmpenii cum că se certa cu unul un tip care a fost arestat de mai multe ori şi mai multe persoane din alte clanuri. Nu ştiu ce au avut de împărţit, că înainte erau prieteni”, au povestit prietenii lui, conform observatornews.ro.