Cum a fost păcălit un bucureștean, după ce a cumpărat o garsonieră cât o „boxă”. Păgubit și „țepuit”, bărbatul o vinde pentru a recupera o parte din bani

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 03 sep 2024, 13:42

Un bucureștean a postat pe un grup de Facebook cu anunțuri pentru imobiliare un anunț în care oferă spre vânzare o boxă de 23,3 metri

Sursa: Facebook

Un bucureștean a experimentat pățania vieții sale și a ajuns păgubit, după ce a plătit o sumă uriașă pentru o garsonieră, care s-a dovedit a fi, de fapt, o boxă de 22 metri pătrați.

Un bucureștean a postat pe un grup de Facebook cu anunțuri pentru imobiliare  un anunț în care oferă spre vânzare o boxă de 23,3 metri pătrați, complet mobilată, dotată cu televizor și covor, situată pe strada Rezervelor din localitatea Roșu, județul Ilfov.

Citește și: Cât costă chiria pentru o garsonieră sau un apartament cu două camere în București 2024: Prețul chiriilor au crescut cu 15% comparativ cu anul precedent

Situația imobiliară din București: a fi sau a nu fi apartament

Ce face această situație deosebită este faptul că bărbatul afirmă că a fost înșelat de o persoană care i-a vândut boxa prezentând-o ca pe o garsonieră. Deși este o întâmplare neobișnuită, proprietarul subliniază că acum o vinde clar ca boxă de depozitare, menționând că singura utilitate disponibilă este curentul electric.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

„Bună ziua. Este cineva interesat să cumpere o boxă de 23,3m² cu mobilă pe strada Rezervelor? Am  fost țepuit de o persoană care mi-a vândut-o ca garsonieră, eu neștiind situația. 

O vând ca boxă de depozitare cu tot cu mobilă, se pot depozita alimente, acte etc. Este foarte curată în interior. Preț 16.000 euro, negociabil, să îmi scot o parte din bani.

Ca utilități, are doar curent electric. Vă rog, fără jigniri”,  așa sună anunțul bucureșteanului.

Citește și: Crește prețul apartamentelor din România: Care sunt orașele cu cele mai mari cereri de cumpărare în 2024

Într-o piață imobiliară din ce în ce mai competitivă, unde cererea depășește adesea oferta, astfel de practici abuzive riscă să devină mai frecvente. Este important ca potențialii chiriași și cumpărători să fie vigilenți și să nu se lase păcăliți de oferte care par prea bune pentru a fi adevărate.