Cum a fost surprins Bursucu în acest weekend la mare. Prezentatorul matinalului ”Dimineața cu noi” are un talent pe care puțini îl cunosc

Autor: Madalina Maftei

Cum a fost surprins Bursucu în acest weekend la mare. Prezentatorul matinalului ”Dimineața cu noi” are un talent pe care puțini îl cunosc

Sursa: Captură YouTube

Bursucu și George Tănase au petrecut weekendul împreună la Constanța. Iată cum s-au distrat cei doi matinali.

George Tănase și Bursucu, prezentatorii matinalului ”Dimineața cu noi”, au petrecut un weekend memorabil la Constanța. George a rămas surprins de talentul pe care Bursucu îl are la cântat, astfel în cadrul matinalului au fost redate câteva momente în care prezentatorul a fost surprins în timp ce își făcea talentul.

Bursucu, prezentatorul matinalului Dimineața cu noi, talent înnăscut 

George Tănase și Bursucu au petrecut un weekend de zile mari împreună. Bursucu l-a invitat pe George Tănase și pe iubita lui la Constanța și au avut ocazia să se cunoască mai bine.

Distracția și voia bună s-au ținut lanț în acest sfârșit de săptămână pentru cei doi matinali. George a avut ocazia să descopere lucruri neștiute despre colegul său de platou. Bursucu este un adevărat talent, acesta a lăsat inhibițiile deoparte și le-a arătat invitaților săi că știe să cânte. Întreg momentul a fost filmat și difuzat în cadrul matinalului Dimineața cu noi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Puțini sunt cei care știu că prezentatorul are o voce foarte bună și îi place să cânte. Acesta a fost surprins savurând momentul din plin și cântând o piesă extrem de cunoscută, alături de artistul care era invitat să-i distreze. Cei doi au făcut un duet pe cinste, iar invitații au rămas surprinși de talentul pe care Bursucu îl are.

Citeste si: Mesajul lui Cătălin Măruță pentru Bursucu și colegii lui, la Dimineața cu noi: "Tot ce pot să le spun e în felul următor'' Ce i-a transmis Vivianei Sposub

”Nu pot să nu dau din casă. Bursucu mi-a zis: ”mergem, facem o masă în familie, ne simțim bine, ne distrăm, mai înveți, în primul rând, cum se folosesc tacâmurile alea”. Înveți și tu cum este într-o familie, o familie extraordinară și îi mulțumesc Andreei și familiei Bursucului că m-au primit cu atâta drag, pe mine și pe Lorena. Ne-am simțit foarte bine. Am văzut un alt Bursuc, trebuie să va recunosc, până la un anumit punct.

El mi-a zis: ”Bă, eu sunt un familist convins”, perfect de acord”. Doamnelor și domnilor, Bursucu mi-a zis de fiecare dată când aveam un moment de cultură prin emisiune, și ați văzut că am avut multe, Bursucu mi-a zis cu o înțelepciune părintească”, a spus George Tănase la Dimineața cu noi.

Citeste si: Cum dăm refresh garderobei de primăvară? Raluca Bădulescu, sfaturi practice la Dimineața cu noi, 15 aprilie 2022