Cum a fost surprins cel mai bogat om din Asia la Jocurile Olimpice de la Paris: „Atâția bani și te îmbraci așa?”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 01 aug 2024, 09:12

Anant Ambani și soția sa, prezenți Jocurile Olimpice de la Paris

Sursa: TikTok

Anant Ambani și logodnica sa, moștenitoarea Radhika Merchant, și-au făcut apariția într-un mod total neașteptat la Jocurile Olimpice de la Paris.

Fiul celui mai bogat om din Asia și-a făcut apariția la Jocurile Olimpice alături de soția sa, Radhika Merchant. Cei doi au optat pentru niște ținute mai atipice, în ciuda așteptărilor internauților.

Citește și: Cum este să fii soția celui mai bogat om din Asia? Nita Ambani are peste 600 de servitori în fiecare zi și nu a purtat niciodată aceeași pereche de pantofi de două ori

Cum a fost surprins cel mai bogat om din Asia la Jocurile Olimpice de la Paris

Anant Ambani a optat pentru o cămașă cu imprimeu, cu tigri și flori, în stil asiatic, o pereche de pantaloni negri și pantofi. Soția sa nu a uimit pe nimeni, aceasta având o rochie simplă, portocalie.

Internauții au rămas surprinși și, în mod ironic, au comentat pe urma videoclipului care îi surprinde pe cei doi ieșind din luxoasa mașină.

„Atâția bani și arată așa? Ce păcat!”, „Am și eu o rochie ca a Radhikăi”, Serios? Chiar a lăsat-o în spate? Se vede că o iubește!” sunt câteva din comentariile ironice și răutăcioase la adresa celor doi.

Cine este Anant Ambani?

Anant Ambani este unul dintre moștenitorii familiei Ambani, cunoscută ca fiind una dintre cele mai bogate familii din India și din Asia. Tatăl său, Mukesh Ambani, este președintele și directorul general al Reliance Industries Limited (RIL), una dintre cele mai mari și mai profitabile companii din India.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Anant Ambani este activ implicat în afacerile familiei, având roluri semnificative în diferite divizii ale Reliance Industries Limited. De asemenea, este cunoscut pentru implicarea sa în diverse proiecte și inițiative ale Reliance Foundation, care se concentrează pe filantropie și dezvoltare comunitară.

Deși Mukesh Ambani este cel care deține titlul de cel mai bogat om din Asia, Anant Ambani, ca moștenitor al imperiului Reliance, are o poziție privilegiată și un viitor promițător în lumea afacerilor.

În luna mai a acestui an, Anant și soția sa au avut o nuntă de miliarde..la propriu: cu invitați care mai de care, preparate luxoase și o locație splendidă, Portofino.

Familia Ambani este cunoscută pentru implicarea sa în numeroase cauze caritabile prin intermediul Reliance Foundation, iar Anant Ambani este parte integrantă a acestor eforturi. Proiectele fundației acoperă domenii precum educația, sănătatea, dezvoltarea rurală și sportul.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!