Cum a fost surprins în acest weekend carismaticul Demir din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată unde s-a răsfățat celebrul actor Murat Unalmis!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mai 2022, 15:23
ma numesc zuleyha Foto(5)

Murat Unalmis, in serialul Ma numesc Zuleyha

Sursa: Instagram Murat Unalmis

Murat Unalmis se numără printre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia, dar și cei mai de seama atreprenori în domeniul turismului!

În cei aproape două decenii de experiență pe platourile de filmare, Murat Unalmis a reușit să câștige admirația și aprecierea telespectatorilor din Turcia și de peste hotare, datorită talentului sau uriaș și a frumuseții lui fizice captivante. Încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, Murat Unalmis a făcut furori cu aspectul lui fizic și cu o carisma cuceritoare.

Cel mai recent rol jucat care i-a adus un mare succes în carieră a fost cel din distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a interpretat cu brio rolul principal al unui boier important pentru comunitatea

în care locuia. De curând celebrul actor a fost surprins la malul marii, acolo unde și-a petrecut acest weekend.

Cum a fost surprins în acest weeekend carismaticul Demir din serialul Mă numesc Zuleyha

Publicul din România l-a cunoscut pe carismaticul Murat Unalmis în anul 2020 în distribuția producției Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul principal, Demir, un personaj complex și destul de dificil de interpretat, serial în care a avut-o drept partenera de platou pe Hilal Altinbilek.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care actorul Murat Ünalmış a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat magistral rolul Demir! Iată de ce a luat această decizie radicală la finalul sezonului 3

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dincolo de platourile de filmare și de pasiunea lui pentru actorie, Murat Unalmis s-a lansat de câțiva ani și în mediul de afaceri în domeniul turismului.

Îndrăgitul actor deține un superb hotel în minunată Cappadocie, una dintre cele mai vizitate zone turistice din Turcia, renumită pentru relieful spectaculos și pentru frumoasele plimbări cu balonul.

De curând, celebrul actor a decis sa evadeze din zona Cappadoziei, pentru a revedea marea. Acesta a publicat câteva imagini inedite în care le-a împărtășit fanilor lui faptul că în acest weekend a decis să meargă la malul marii, pentru a petrece câteva zile la început de sezon estival.

Celebrul Murat Unalmis și-a salutat fanii cu o apariție de senzație, îmbrăcat sport, într-o ținută lejeră de vacanță și cu zâmbetul pe buze așa cum obișnuiește mereu să apară în public.

Citeste si: Birce Akalay, fosta soție a chipeșului Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, trăiește o nouă poveste de iubire? Iată cine este celebrul om de afaceri care i-ar fi furat mintile

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.