Cum a fost surprins Radu de la ”Casa iubirii” în miez de noapte: ”Eu la 12 noaptea”. Fanii nu se așteptau la așa ceva

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 19 ian 2024, 13:49

Cum a fost surprins Radu de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram- Radu Nițu

Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii” este plin de surprize. Acesta le-a împărtășit fanilor ce face în miez de noapte.

Radu Nițu a reușit să strângă o comunitate numeroasă pe parcursul participării sale în cadrul show-ului matrimonial ”Casa iubirii”. Acesta a ieșit învingător în cel de-al doilea sezon, iar acum încearcă să-și pună ordine în viață și să se bucure de timpul liber pe care îl are.

Cum a fost surprins Radu de la ”Casa iubirii” în miez de noapte

După ce a câștigat cel de-al doilea sezon al emisiunii "Casa Iubirii", Radu a fost surprins într-un moment de relaxare, desfășurat în miez de noapte. Tânărul și-a împărtășit bucuria cu fanii săi, organizând un live pe TikTok, unde i-a invitat pe toți să îl acompanieze într-o activitate aparent neobișnuită.

Radu, pasionat de gătit, a decis să își satisfacă pofta de cartofi prăjiți, demonstrându-și talentul culinar în timpul live-ului nocturn.

Este cunoscut faptul că Radu se descurcă foarte bine în bucătărie, întrucât locuiește singur și este nevoit să-și testeze și abilitățile gastronomice. Astfel, miezul nopții a devenit momentul perfect pentru a împărtăși cu privitorii săi pasiunea pentru gătit și pentru a celebra victoria sa într-un mod autentic și plin de savoare.

Citește și: Mihaela și Radu, câștigătorii celui de-al doilea sezon “Casa iubirii”!

”Nimeni: eu la 12 noaptea”, a fost mesajul postat de Radu Nițu, în secțiunea Instastory, alături de o fotografie în care apare în bucătărie, în timp ce pregătește o porție de cartofi prăjiți.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Deși cartofii prăjiți nu sunt tocmai o alegere sănătoasă în miez de noapte, Radu a avut grijă și mers la o sesiune de cardio înainte de-ași satisface pofta nocturnă. În ultima perioadă, Radu este extrem de atent la felul în care arată, luând decizia de a merge mai des la sală pentru a scăpa de câteva kilograme în plus.

Radu se bucură de statutul de burlac

Deși credea că el și Cristina își vor da o șansă după emisiune, acesta a fost extrem de dezamăgit de faptul că fosta concurentă nu i-a mai scris, lăsând să se înțeleagă faptul că ea nu-și dorește o relație. 

Citește și: „E o fată bună”. Ce spune Radu despre o posibilă împăcare cu Kinga? Câștigătorul sezonului 2 „Casa iubirii” știe că blondina l-ar vrea înapoi

Fanii au fost curioși dacă el și Kinga își vor da o șansă, după ce Cristina a decis că nu-și dorește o relație cu el. Chiar și așa, Radu a mărturisit că nu s-a întâlnit cu Kinga și nici nu-și dorește o împăcare cu ea.

„Nu m-am găsit cu Kinga, nici nu-mi doresc să mă găsesc cu Kinga. De ce? În momentul în care eram în emisiune a vorbit foarte urât la adresa mea și nu m-aș vedea. Consider că viețile noastre sunt total diferite. E o fată bună, îi urez mult succes în continuare, cu siguranță o să-și găsească și ea pe cineva. Dar nu mai cred atât de mult că ne potrivim”, a declarat Radu, conform  WOWbiz.