Cum a fost surprins Radu Drăgușin după înfrângerea cu Belgia de la Euro 2024. Mai mulți suporteri ai României au asistat la întregul moment

Autor: Diana Bostan

Fotbalistul Radu Drăgușin a fost consolat de iubită după înfrângerea cu Belgia

Sursa: Instagram: RaduDrăgușin5

Naționala României a fost învinsă cu scorul de 2-0 de către Naționala Belgiei, sâmbătă, 22 iunie. Unul dintre cei mai buni jucători români din actuala generație, Radu Drăgușin, a avut parte de o surpriză la finalul meciului.

Seară trecută, România a suferit prima înfrângere în Grupa E de la Euro 2024. Naționala lui Edi Iordănescu a fost învinsă de Belgia cu scorul de 2-0, după ce Tielemans a deschis scorul în minutul 2 al primei reprize. Iată ce a apărut pe contul de Instagram al fotbalistului Radu Drăgușin după înfrângerea României!

Radu Drăgușin a fost consolat de iubită după meciul cu Belgia

Fiind obligați să câștige pentru a păstra o șansă la calificare, belgienii ne-au luat prin surprindere, marcând primul gol în minutul doi. Belgienii au marcat din nou în minutul 63, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Cu toate acestea, Naționala României nu a reușit egalarea, iar Belgia a marcat golul de 2-0 în minutul 80, marcatorul fiind Kevin De Bruyne.

Citește și: Radu Drăgușin înainte de meciul cu Belgia: „Nu sunt împlinit, mereu îmi doresc mai mult!”

Deși Naționala României a pierdut, fundașul celor de la Tottenham, Radu Drăgușin, a fost consolat de iubită după meci. Tânăra a stat cu sufletul la gură pe toată durata meciului, însă chiar și în ciuda unei înfrângeri, aceasta s-a declarat mândră de iubitul său.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Înfruntând emoții puternice și presiune din partea adversarilor, fundașul român a fost încurajat și susținut necondiționat de partenera sa. La finalul întâlnirii, ea l-a învăluit într-o îmbrățișare caldă și l-a sărutat cu tandrețe, fiind mândră de curajul și determinarea pe care le-a demonstrat pe terenul de fotbal. Fotbalistul a fost încurajat și de sora lui, Meira, pe durata întregii partide.

„Mândră de tine”, a

scris tânăra în secțiunea InstaStory, într-o fotografie în care apare alături de Radu Drăgușin.

România păstrează șanse pentru calificarea în optimile de finală

Deși a pierdut contra Belgiei, România păstrează șanse bune de calificare în optimile de finală. Cu un meci rămas de disputat, împotriva Slovaciei, și având deja trei puncte în cont, echipa națională are un avantaj considerabil în lupta pentru locurile de calificare.

Belgia și Ucraina sunt celelalte echipe din grupă care concurează pentru primele locuri, iar meciul lor din ultima rundă va influența decisiv calculele pentru România.

Citește și: Replica presei din Belgia după mesajul puternic transmis de Edward Iordănescu înaintea meciului decisiv de la EURO 2024: „Nu mai avem loc de greșeli!”

Potrivit calculelor făcute de digisport.ro, pentru a se asigura de locul în optimi, România trebuie să evite înfrângerea în meciul cu Slovacia.

Cu un punct adăugat celor deja obținute, România ar avea patru puncte în total, ceea ce, în majoritatea scenariilor, ar fi suficient pentru a fi printre primele trei echipe din grupa lor. Avantajul în fața Ucrainei în caz de egalitate de puncte ar fi un atu important în această situație.

În cazul în care România pierde împotriva Slovaciei, șansele de a avansa în optimi depind de rezultatul meciului Belgia- Ucraina și de evoluția celorlalte grupe. O victorie a Belgiei împotriva Ucrainei ar pune presiune suplimentară pe România, iar diferența de goluri din meciul cu Slovacia ar deveni un factor crucial în determinarea locului ocupat în grupă și, implicit, a șanselor de a merge mai departe în competiție.