Cum a fost surprins Regele Charles al III-lea cu o zi înainte de a fi diagnosticat cu cancer. Imaginea inedită apărută în mediul online

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 05 feb 2024, 23:26

Regele Charles al III-lea și Regina Camilla, la slujba de duminică, la Biserica St. Mary Magdalene 

Sursa: Profimedia

Regele Charles al III-lea a fost surprins într-o ipostază inedită cu o zi înainte de anunțul privind diagnosticul de cancer. Acesta se întorcea de la biserică alături de regină.

În dimineața de duminică, Regele Charles al III-lea a fost prezent la o ceremonie religioasă în Sandringham, Norfolk, alături de Regina Camilla. Aceasta a reprezentat prima sa apariție publică după externarea din spital, unde a suferit o intervenție chirurgicală la prostată.

Ultima apariție a Regelui Charles al III-lea înainte de a fi diagnosticat cu cancer

Prezența la slujba religioasă în Sandringham, Norfolk, alături de Regina Camilla, a marcat nu doar prima sa apariție publică după externarea din spital, unde a suferit o intervenție chirurgicală la prostată, dar și ultima înainte

de a se face cunoscută știrea că monarhul britanic a fost diagnosticat cu cancer, conform relatărilor de la Sky News.

Citește și: Regele Charles al III-lea are cancer. Anunțul de ultimă oră venit de la Palatul Buckingham

Regele Charles al III-lea și Camilla au participat la slujba de duminică la biserica St. Mary Magdalene, iar după ceremonie au fost observați părăsind liniștiți sanctuarul alături de un preot.

Într-un gest către credincioși și cei prezenți, cuplul regal a salutat cu amabilitate, făcând cu mâna spre cei care i-au întâmpinat, într-o scenă plină de căldură și conectare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La doar o zi după participarea la slujbă, Palatul Buckingham a emis un comunicat oficial, dezvăluind că regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu „o formă de cancer”. Monarhul s-a întors la Londra și a început imediat tratamentul, potrivit anunțului oficial al palatului.

Regele Charles al III-lea suferă de cancer

Casa Regală Britanică a informat că nu este vorba despre cancer la prostată, ci că boala a fost identificată în timpul recentului tratament pentru prostată mărită al monarhului.

Potrivit  Telegraph.uk, Regele Charles are cancer și va amâna îndeplinirea datoriilor sale publice pentru a primi tratament.

Regele a primit diagnosticul de cancer după ce a fost tratat pentru o mărire benignă a prostatei. Medicii au observat o problemă separată și au efectuat teste. Regele Charles al III-lea va primi tratament regulat la un spital din Londra.

Citește și: Kate Middleton a ajuns în spital! Cu ce probleme de sănătate se confruntă Prințesa de Wales: „Este puțin probabil să revină până după Paște”

Anunțul trist a fost făcut de Palatul Buckingham după ce Prim-ministrul a fost informat cu privire la teribila veste. Regele Charles l-a anunțat pe Prințul William, dar și pe Prințul Harry, Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward.

„În timpul recentului procedeu de spitalizare al Regelui pentru mărirea benignă a prostatei, s-a remarcat o problemă separată și destul de îngrijorare.  Testele diagnostice ulterioare au identificat o formă de cancer.

Majestatea Sa a început astăzi un program de tratamente regulate, în timpul căruia i s-a recomandat de către medici să amâne datoriile publice. Pe durata acestei perioade, Majestatea Sa va continua să îndeplinească activități de stat și sarcini oficiale ca de obicei”,  a fost anunțul oficial făcut de Casa Regală Britanică, potrivit  Royal.uk.