Cum a fost surprinsă Anamaria Prodan de către iubitul său: „Sunt atât de mândră de tine”. Impresara și Ronald Gavril au dat frâu liber sentimentelor de Dragobete

Autor: Diana Bostan

Anamaria Prodan și Ronald Gavril

Sursa: Instagram: Anamaria Prodan Reghecampf

Sărbătoarea de Dragobete a fost marcată așa cum se cuvine de Anamaria Prodan și Ronald Gavril. Cei doi îndrăgostiți și-au emoționat urmăritorii prin gesturile lor.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și pare impresara și-a găsit liniștea în brațele fostului sportiv. Cei doi îndrăgostiți și-au impresionat urmăritorii cu postarea lor de Dragobete, primind din partea acestora mii de aprecieri și comentarii pozitive.

Cum au petrecut Anamaria Prodan și Ronald Gavril de Dragobete

Anamaria Prodan și Ronald Gavril, de când au oficializat relația lor, nu ezită să împărtășească momente romantice și pline de afecțiune cu publicul lor.

După ce au petrecut Ziua Îndrăgostiților în compania prietenilor apropiați, cei doi au continuat să sărbătorească dragostea în mod evident și pe 24 februarie.

Anamaria Prodan și-a surprins fanii cu un videoclip postat pe Instagram, în care se plimbă de mână cu iubitul ei într-un decor de poveste. În mesajul scurt însoțitor, impresara și-a exprimat aprecierea și iubirea sa atât pentru Ronald Gavril, cât și pentru cei trei copii ai lor, evidențiind bucuriile pe care aceștia le aduc în viața lor.

„Sunt atât de mândră de tine, Ronald Gavril și sunt atât de mândră și de voi, copiii mei, Laurențiu Reghecampf jr, Sarah și Rebecca. Vă iubesc”, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan, pe Instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: „Noi n-am avut niciodată chestia asta”. Ce avere impresionantă a strâns sora Anamariei Prodan în SUA. Cu ce se ocupă și motivul pentru care a renunțat la moștenirea lăsată de Ionela Prodan

Cei doi îndrăgostiți se remarcă nu doar prin afecțiunea pe care o arată reciproc, dar și prin deschiderea cu care împărtășesc detalii despre viața lor personală. Anamaria Prodan evidențiază, prin postările ei, nu doar relația romantică cu Ronald Gavril, ci și bucuriile aduse de familia lor extinsă, subliniind astfel aspecte importante ale vieții lor cotidiene.

View this post on Instagram

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Ce a declarat Anamaria Prodan în legătură cu Ronald Gavril

În ciuda faptului că februarie este adesea asociată cu romantismul și dragostea, Anamaria Prodan dezvăluie că iubitul ei, Ronald Gavril, nu se rezumă doar la momentele speciale pentru a-și arăta afecțiunea. Impresara subliniază că partenerul său este un bărbat atent, care își exprimă dragostea și în zilele obișnuite, fără a aștepta ocazii speciale.

Descriindu-l ca fiind un partener grijuliu, Anamaria Prodan menționează că Ronald Gavril obișnuiește să îi facă mereu surprize, aducând astfel un element constant de bucurie în viața lor.

Citește și: Cum petrec Anamaria Prodan și Ronald Gavril de Ziua Îndrăgostiților: „Tot ce este de vis”. Impresara a postat totul pe o rețea de socializare

„Noi suntem non-stop împreună, cu Bebe. Este un romantic incurabil și e și mai mare fericirea când vezi că așa o fiară în ring și lângă tine un om minunat. Pentru un bărbat de talia lui, este ceva frumos(...) Să știi că eu nu am trăit niciodată așa, să îmbrățișez cu adevărat pe cineva fără să îmi pese de cei din jur. La mine, toată viața, dacă vă aduceți aminte, eram controlată, era într-un control absolut, să nu vadă cineva, să sesizeze, să zică, să vorbească, era un control absolut. Este pentru prima dată în viața mea când simt că pot să fac orice fără să îmi pese de nimeni și de nimic”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit spynews.