Cum a fost surprinsă „Fetița Zurli”, alături de Truli și Lulu, după ce toți 3 au părăsit Gașca Zurli! Reacția fanilor: „Vă rog să refaceți Gașca Zurli”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 mar 2024, 09:27

Cum a fost surprinsă „Fetița Zurli”, alături de Truli și Lulu, după ce toți 3 au părăsit Gașca Zurli

Sursa: Vero Căliman TikTok

Vero Căliman sau fetița Zurli pentru cei mai mulți dintre copii, a fost surprinsă alături de cei doi membri alături de care a părăsit Gașca Zurli.

Vero Căliman, Truli și Lulu au părăsit Gașca Zurli în urmă cu două săptămâni. Anunțurile plecării lor i-au șocat pe fani, care consideră că aceștia erau unici și reușeau să facă din Gașca Zurli una din cele mai iubite echipe de divertisment pentru copilași.

Cum a fost surprinsă „Fetița Zurli”, alături de Truli și Lulu, după ce au părăsit Gașca Zurli

Într-o postare recentă din mediul online, Vero a fost surprinsă alături de Ionuț Varodi și Răzvan Marina, cei trei fiind cei care au părăsit Gașca. 

Fetița Zurli se află în mașină alături de cei doi și cântă o cunoscută piesă, care îi trezește amintiri plăcute. Este vorba de melodia Laurei Stoica, „Mai frumoasă”.

Citește și: Drama din spatele zâmbetului Fetiței Zurli: Vero Căliman “Îți mulțumesc tati, știu că atât ai putut să stai și ăsta a fost drumul tău…”

„Spune-mi o singură femeie căreia această piesă să nu-i trezească vocea interioară și nevoia de a cânta! Serios, nu am scos un cuvânt până nu a început la radio,” a

spus Vero Căliman în descrierea postării de pe TikTok.

@vero.caliman Spune-mi o singura femeie, careia aceasta piesa să nu-i trezească vocea interioara si nevoia de a canta!!! Serios, nu am scos un cuvant pana nu a inceput la radio. #maifrumoasa #laurascoica #onmyway #behindthescene #donttakeyourselftooseriously ♬ original sound- Vero Caliman

Fetița Zurli, Ionuț Varodi și Răzvan Marina au părăsit Gașca Zurli

„Fetița Zurli”, Lulu Varodi, alias „Bucătărașul Lulu”, dar și de Răzvan Marin, interpretul personajului Truli au decis să renunțe la echipa care le-a fost casă mulți ani la rând. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mesajele de adio au fost publicate pe rețelele sociale, fiecare având câte un motiv diferit pentru care a ales să părăsească Gașca.

După fetița Zurli, a urmat mesajul lui Ionuț Varodi, cunoscut ca „Bucătărașul Lulu”.

„Astăzi a fost o zi foarte importantă pentru mine. O zi grea, dar importantă. Am îmbrăcat pentru ultima dată costumul de bucătar. De astăzi rămân doar eu, Lulu, simplu.

Am ales să părăsesc echipa Zurli. Nu a fost o decizie ușoară, dar simt că e momentul potrivit pentru o schimbare și noi oportunități. Am avut privilegiul să călătoresc foarte mult, să lucrez cu mulți oameni și să câștig o experiență valoroasă, dar, ca în orice călătorie, au existat și provocări.(...)

Acestea fiind spuse, vă mulțumesc că mă susțineți și mă sprijiniți. Nu dispar, YouTube-ul merge în continuare, și dacă aveți nevoie de ceva din cele menționate mai sus, let’s talk. Al vostru, Lulu”, a fost mesajul postat de Ionuț Varodi pe Facebook.

Răzvan Marina („Truli”) a decis și el să părăsească echipa după 13 ani de concerte.  

„După 13 ani de călătorii, spectacole, sute de mii de kilometri, zeci de orașe și clipe memorabile alături de colegii mei din Gașca Zurli, a venit momentul să îmi iau rămas bun de la Truli și Tura Vura și să le mulțumesc celor care au făcut parte din drumul meu profesional de până acum. În cei 13 ani am învățat și evoluat mult, dar au existat și multe momente de care nu îmi voi aminti cu plăcere.

Astăzi vreau să mulțumesc copiilor pentru zâmbetele, îmbrățișările și dragostea lor, și părinților pentru râsetele și susținerea lor necondiționată. A fost o onoare să fiu parte din viața voastră. Nu voi uita niciodată aceste momente și sunt mândru de tot ce am realizat împreună cu colegii mei pentru copiii din România. În continuare, îmi voi concentra toată atenția și energia către proiecte care mă vor solicita ca actor și către proiectul meu personal care se ocupă cu organizarea de evenimente”, a scris Răzvan Marina, într-o postare făcută pe contul său personal de Instagram.