Cum a fost surprinsă Georgiana Lobonț de către soț „Casa noastră e mai mult prin hoteluri și-n mașină” Totul a fost filmat

Author: Diana Bostan
Actualizat: 22 aug 2023, 10:37

Georgiana Lobonț și Rareș

Sursa: Instagram- Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț și soțul său trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt împreună peste tot, fie că e vorba de cântări sau alte evenimente. Acesta este și motivul pentru care cei doi sunt mai mult pe drumuri, iar acest lucru a devenit un stil de viață.

Cei doi soți au fost invitați la un eveniment la Satu Mare, iar artista a dezvăluit faptul că de ceva timp casa lor este mai mult prin hoteluri sau mașină. După ce au petrecut o vacanță frumoasă în familie, Georgiana Lobonț s-a întors la evenimente.

Georgiana Lobonț și Rareș sunt mereu pe drumuri

Artista Georgiana Lobonț se bucură de un succes enorm și are parte de foarte multe evenimente, acolo unde cântă.

Dacă nu se află acolo pentru a cânta, artista se află în calitate de invitat, acesta fiind și motivul pentru care este mai mult plecată de acasă.

Citește și: „S-a bucurat enorm că m-a văzut” Vlăduța Lupău, gest emoționant pentru o bătrânică în vârstă de 84 de ani

Georgiana și soțul ei s-au obișnuit cu acest stil de viață și cu faptul că sunt mai mult pe drum, mașina și hotelurile fiind o a doua casă pentru cei doi.

Îndrăgostiții se bucură de orice moment și îmbină utilul cu plăcutul.

Citește și: Ce sumă trebuie să plătești dacă vrei să-ți cânte la nuntă Georgiana Lobonț, Vali Vijelie și Vlăduța Lupău! Prețurile sunt de ordinul miilor de euro

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„De ceva timp, casa noastră e mai mult prin hoteluri și în mașină.

V-am făcut o filmare drăguță dinaintea unui eveniment din Satu Mare”, a scris artista la postarea sa.

Artista este tot timpul complimentată de soțul său

Cei doi soți au trecut prin momente mai dificile în ultima perioadă după ce artista a pierdut sarcina, însă au găsit puterea de a merge mai departe și par mult mai îndrăgostiți. Georgiana și Rareș merg împreună peste tot, fiind ocazia perfectă de a îmbina utilul cu plăcutul.

Citește și: Georgiana Lobonț, gest incredibil pentru fanii ei: „Vreau să donez!”. Ce mesaj a transmis artista, după ce a pierdut sarcina

Georgiana Lobonț este extrem de atentă la felul în care arată, iar acest lucru este apreciat de soțul ei. Rareș a mărturisit faptul că soția lui este foarte pricepută atunci când vine vorba de păr și de machiaj, reușind să economisească timp, dar și bani.

Citește și: Cum se simte Georgiana Lobonț la trei zile după pierderea sarcinii și care este marele său regret: „Poate că mi-am exprimat bucuria prea repede” În ce ipostază a fost surprinsă artista și soțul său

„Iubirea mea este multifuncțională, se face țiplă. Economisești timp și foarte mulți bani. Ești foarte ok, ești extraordinară”, a spus Rareș despre soția lui.

Artista a ales o rochie lungă, roz deschis, ce îi dă un aer de prințesă, fiind apreciată de toată lumea.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?