Cum a fost surprinsă Geta Sterp de Ileana, după ce Ovidiu Neveu a dezvăluit că este însărcinată în două luni: „Scumpele mele”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 mar 2023, 21:13

Mama Geta și-a crescut copiii în așa fel încât să se iubească și să se ajute mereu, indiferent de ceea ce se întâmplă

Sursa: Instagram

Ovidiu Neveu a dat una dintre cele mai frumoase vești pe care fanii familiei Sterp le așteptau, și anume, că Geta Sterp este însărcinată. Până acum, nimeni din familia acestora nu a confirmat vestea.

Familia Sterp a vrut să țină pentru ea, dar Ovidiu Neveu a dezvăluit că Geta Sterp este însărcinată în două luni. Nici după ce secretul a fost dezvăluit, nimeni din familie nu a conformat sau infirmat cele spuse de sportiv.

Cum a surprins-o Ileana Sterp pe Geta Sterp, după ce s-a aflat că este însărcinată

Mama Geta și-a crescut copiii în așa fel încât să se iubească și să se ajute mereu, indiferent de ceea ce se întâmplă.

Chiar dacă, acum, fiecare este la casa lui și același lucru îl putem spune și despre Iancu, deși nu este însurat, nu uită să păstreze legătura unii cu alții.

Frații Sterp se văd ori de câte ori au ocazia și petrec timp împreună atunci când se poate. De curând, Ileana Sterp, Geta Sterp și mama Geta s-au văzut, prezentă fiind și Carla, fiica fetei mari a mamei Geta.

Ileana a făcut o poză în care apar toate, iar Getuța Sterp avea mâinile încrucișate, în dreptul burții.

Citește și: „Și voi credeați că m-a făcut Culiță vedetă”. Cum arăta logodnica lui Culiță Sterp, în urmă cu aproximativ 15 ani, când a apărut pe coperta unei faimoase reviste

Până acum, nimeni din familie nu a vorbit despre sarcina Getuței, deși Ovidiu Neveu susține că vestea a primit-o de la Mama Geta, dar nu a fost una care să îl încânte, deoarece încă o simpatizează foarte mult.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ovidiu Neveu nu a uitat-o pe Geta Sterp

În ciuda faptului că este măritată și, acum, și în rolul de mamă, Ovidiu Neveu nu a uitat-o pe Getuța Sterp și susține că ar lupta pentru ea, deși este la casa ei.

„Tot timpul aș lupta pentru Getuța, chiar dacă e măritată. Numai pentru ea aș lupta. Getuța e diferită de toate pițipoancele astea, îți zic sincer, care sunt, acuma, siliconate.

Ea e o fată simplă, de la țară, și arată și bine. E frumoasă. Cum e pe internet, așa e și în viața reală, și caracter și fizic.

Când am întâlnit-o, mi se părea și mai frumoasă în realitate. Ăsta e adevărul, chiar dacă e măritată. De acum, fiecare cu viața lui, dar eu tot o simpatizez, în continuare.

Citește și: Culiță Sterp și Iancu Sterp, cercetați într-un dosar de înșelăciune în urma unor promovări în online

Ea rămâne în sufletul meu pentru toată viața. Și acum, dacă ne-am vedea noi doi, eu cred că ar simți și ea ceva și eu.

Eu, care sunt Ovidiu Neveu și nu prea am emoții, când m-am întâlnit cu ea, chiar am avut emoții. Mi se ridica părul pe mâini”, a spus acesta, conform wowbiz.ro.

Ovidiu Neveu a recunoscut că nu a fost încântat de faptul că Getuța este însărcinată, dar se bucură pentru ea.