Cum a fost surprinsă Simona Halep după verdictul celor de la TAS. Sportiva a avut parte de o surpriză înainte de plecarea la Miami

Autor: Diana Bostan

Simona Halep se pregătește de plecarea la Miami

Sursa: Instagram: Simona Halep

Simona Halep zâmbește din nou după verdictul celor de la TAS. Sportiva a fost surprinsă în oraș la doar câteva zile de la aflarea rezultatului și având în brațe un buchet imens de flori.

După aflarea verdictului favorabil de la TAS, Simona Halep se pregătește acum să se bucure pe deplin de viață! Cu zâmbetul pe buze, jucătoarea de tenis se apropie de o călătorie spre Miami și, înainte de a pleca, a decis să își acorde momente de răsfăț, bucurându-se de atenția și afecțiunea celor apropiați.

Cum a fost surprinsă Simona Halep înainte de plecarea la Miami

În decursul ultimului an, Simona Halep a fost supusă unei serii de provocări, ajungând de mai multe ori în instanță pentru a-și susține nevinovăția în fața acuzațiilor de dopaj. Cu toate acestea, sportiva se pregătește acum să revină pe terenul de tenis. Fericirea este vizibilă pe chipul său de fiecare dată când apare în public, iar acest moment reprezintă o eliberare pentru sportivă.

După un an marcat de lupte și controverse, Simona Halep se pregătește de o revenire spectaculoasă în lumea tenisului.

Atmosfera optimistă și bucuria ei sunt resimțite de cei din jurul său, iar înaintea reluării competițiilor, Halep a decis să se răsfețe la saloanele de înfrumusețare, potrivit informațiilor furnizate de Spynews.ro.

Citește și: Când va reveni Simona Halep pe terenul de tenis. “ Vreau să resimt energia publicului”. Sportiva a anunțat deja prima competiție la care va participa

Simona Halep a ieșit în oraș, la scurt timp după ce a primit veștile mult așteptate. Cu un buchet de flori în brațe, Halep a fost văzută intrând într-o clădire ce pare a fi un salon de înfrumusețare, potrivit sursei menționate anterior. Sportiva s-a văzut cu mai mulți prieteni și apropiați, petrecând câteva ore în zona de nord a Capitale. Ziua a fost încheiată cu un buchet impresionant de flori, de care Simona Halep a fost extrem de încântată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Simona Halep va participa la turneul de la Miami

După o perioadă dificilă de un an și jumătate în care Simona Halep a fost nevoită să se retragă de pe terenul de tenis, victoria obținută la TAS a devenit una dintre cele mai semnificative pentru ea.

În cadrul apariției unei emisiuni TV, dubla campioană de Grand Slam a dezvăluit că va reveni în curând pe teren, mai precis, în această lună, la Miami Open.

Citește și: Medicul Simonei Halep acuză laboratorul din România! Greșeala colosală care îi putea distruge cariera: „E extrem de grav!”

După audieri intense la TAS, Simona Halep a obținut o victorie în procesul împotriva ITIA, iar suspendarea ei a fost redusă de la 4 ani la doar 9 luni.

Astfel că, întoarcerea pe terenul de tenis este posibilă mai repede decât se aștepta. Cu cea mai mare victorie din cariera sa obținută în lupta cu TAS, Simona Halep se pregătește de o revenire triumfală pe terenul de tenis la Miami Open, turneu ce va avea loc chiar în această lună.

În cadrul unui interviu, Simona Halep a dezvăluit faptul că organizatorii Miami Open i-au oferit un wild card, fără ca aceasta să-l ceară, lucru ce a bucurat-o enorm pe sportivă și i-a oferit încredere.

Cei de la Miami, în clipa în care a ieşit decizia, mi-au oferit un wild card, fără pe care eu să-l cer. Fără ca eu să cer. Fără ca eu rog pe cineva să întrebe pentru mine. Am un sparring din Portugalia care o să vina cu mine la Miami. După Miami o să-mi iau timp şi o să aleg persoanele pe care le consider potrivite pentru mine. În acest moment, rezultatul nu există pentru mine. Vreau doar să resimt energia publicului. Să resimt bucuria de a fi pe teren, indiferent de rezultat. Este o bucurie să revin înapoi.”, a spus Simona Halep, în cadrul unei emisiuni TV și preluat de observatornews.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?