Cum a început povestea de dragoste dintre Majda și iubitul ei. Faimoasa a făcut mărturisiri emoționante

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 22:00
Majda Aboulumosha, iubitul si fiica ei Foto(6)
Majda de la Survivor are o relație de 3 ani.

Majda și iubitul ei au preferat să-și trăiască povestea de dragoste departe luminile reflectoarelor. Cu toate acestea, înainte să plece în Repulica Dominicană, Faimoasa a fost foarte generoasă în declarații.

Majda Aboulumosha face parte din echipa Faimoșilor în cadrul reality emisiunii „Survivor România” 2021 dă mereu dovadă de ambiție și determinare. Faimoasa are o relație de 3 ani și se simte împlinită și fericită. 

Citeste si: Clasament Survivor Romania 2021! Cine sunt cei mai buni concurenți? Locul 1 este o mare surpriză

Majda despre relația cu iubitul ei

Majda de la Survivor 2021 spune că atunci când l-a cunoscut pe iubitul ei, nu era încă pregătită pentru o relație însă bărbatul i-a arătat calea cea bună.

Citeste si: Sora lui Culiță Sterp, lacrimi amare! Ce mesaj i-a trimis mama Geta faimosului, în Republica Dominicană: ''Măcar voi să vedeți mesajul, dacă Culiță nu l-a văzut...''

"Pe Mihai l-am cunoscut în urmă cu trei ani. Eu aveam copilul, nu alergam după iubire. Eram liniștită, chiar ușor sălbatică. El a fost acolo și mi-a arătat că își dorește să fie cu mine. Avea biletul cumpărat pentru USA, dorea să se mute acolo. A renunțat, mi-a arătat că își dorește să fim împreună, s-a apropiat foarte mult de fiica mea, s-au înțeles foarte bine. Am simțit că-l cunosc de foarte mult timp.

A fost o chimie foarte bună, n-am simțit că trebuie să impresionez, a venit totul în mod natural. Mă susține, suntem în primul rând foarte buni prieteni", a declarat Majda pentru Viva.

Majda de la Survivor România, business în domeniul HoReCa

În interviul acordat pentru Viva, Mjda a spus că nu se vedea cu o afacere în domeniul HoReCa, dar asta i-a adus împlinire pe plan profesional.

Citeste si: Ce studii are, de fapt, Georgiana Elisei, fosta iubită a lui Jador? Nimeni nu se aștepta la asta!

Mama mă vedea consul. Eu doream să devin ghid turistic, am terminat facultatea de Turism. Spun „da la orice provocare. Prima prăjitură am făcut-o la opt ani, dintr-un ou. Mi-am chemat prietenele și am făcut niște fursecuri.

Îmi place să simt că oamenii mănâncă din mâinile mele. Mihai (n. red. iubitul ei) m-a încurajat să fac asta. Mi-am luat o camionetă mobilă să fac o cofetărie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am un laborator cu circuit închis. Mă trezeam la 6 dimineața, o duceam pe Jacqueline la școală, mergeam la laborator, mai aveam și filmări, eram pe repede înainte, pictam și haine, dar la un moment dat s-a acumulat oboseala și m-a luat Salvarea. Am și predat la o școală de cofetari. Îmi place să și gătesc, dar Mihai gătește mai bine ca mine.

Majda la Survivor România 2021

Majda este una dintre cele mai bune concurente ale competiției sportive de la Kanal D și își demonstrează abilitățile fizice la fiecare probă, încercând să obțină puncte pentru echipa ei. Înainte de plecarea în Republica Dominicană, vedeta a mărturisit ce o să-i lipsească foarte mult la „Survivor România.

Citeste si: Cine este Elena Marin de la Survivor România 2021? Cu ce se ocupă Faimoasa în viața de zi cu zi

Familia, oamenii pe care îi iubesc. Jacqueline și toate micile bucurii pe care ea mi le face. Știe că-mi plac lucrurile mici și am învățat-o să fie la fel, îmi oferă atenție, îmi desenează inimioare, îmi lasă mesaje vocale, îmi pregătește micul dejun când vin obosită de la laborator. Sunt gesturi care mă surprind și de care îmi va fi foarte dor. Familia este totul pentru mine, a mai spus Majda.

Majda a fost anunțată că va pierde sarcina

Majda Aboulumosha a fost în culmea fericirii atunci când a aflat că este însărcinată, însă medicii i-au spus că nu o va duce la bun sfârșit. 

"Am primit vestea că voi pierde sarcina. Am trecut prin multe etape până să îmi țin copilul în brațe. După ce am aflat că sunt însărcinată, medicii mi-au spus că prezint risc, apoi m-a mușcat o căpușă, nu am știut că am stat cu ea în picior patru zile. Am luat antibiotic însărcinată fiind. Am avut un accident de mașină când eram în trei luni și jumătate și mașina a fost daună totală.

Citeste si: Momentul halucinant cand Majda de la echipa Faimosilor lesina dupa ce a fost izbita de roata gigant de pe traseul Survivor Romania 2021!

Am ieșit din mașină și marea grijă era  una singură: copilul să fie bine. Când eram în șapte luni mergeam la UNATC să-mi spun monologul, pentru că nu doream ca ai mei colegi să simtă că sunt favorizată, a trebuit să renunț și să stau la pat", a mai spus Majda Aboulumosha.

Vedeta a suferit o dramă teribilă

Majda și-a pierdut bunica atunci când avea 19 ani, fiind doarte atașată de ea, iar tragedia a afectat-o atât psihic, cât și fizic.

Citeste si: Faimoşii şi Războinicii se vor lupta intr-un nou joc pentru RECOMPENSA în această seară la Survivor România? Iata in ce consta MIZA jocului!

"Cel mai greu moment a fost când am pierdut-o pe bunica, ea m-a crescut și am fost foarte atașată de ea. Când am pierdut-o, toată lumea își făcea griji pentru mine. Filmam pentru o telenovelă,  a doua zi și nu mă țineam bine pe picioare. Filmam, lesinam și o luam de la început. Mi-am revenit cu greu după pierderea ei. Aveam 19 ani. Am acceptat cu greu pierderea ei", a mărturisit Majda.