Cum a început relația dintre Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu: ”Relația noastră a început cu Vladimir Putin” Ce greutăți a întâmpinat Cristina în căsnicia cu prezentatorul TV

Author: Diana Bostan

Cum a început relația lui Mădălin Ionescu cu Cristina Șișcanu

Sursa: Instagram- Cristina Șișcanu

Se iubesc și au o căsnicie fericită, dar puțini știu cum a început relația dintre Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Ce spune prezentatorul cu privire la zvonurile apărute în presă în acea perioadă.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt împreună de 13 ani, însă începutul relației a fost unul dificil și marcat de multe răutăți din partea oamenilor. El prezentator, ea reporter în cadrul aceleiași televiziuni. Deși s-a zvonit că prezentatorul ar fi avut o relație extraconjugală cu Cristina, el fiind căsătorit înainte de a o cunoaște, Mădălin Ionescu a ținut să clarifice această situație pentru totdeauna.

Cum a început relația dintre Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu este la a doua căsătorie, iar din primul mariaj au rezultat și doi copii. Deși gurile rele au susținut că acesta și-a părăsit prima soție pentru Cristina Șișcanu, prezentatorul a vrut să pună punct acestor speculații, anume că el era deja despărțit în momentul în care a început relația cu moderatoarea. Publicul nu știe acest lucru, prezentatorul dezvăluind faptul că au fost nevoiți să țină totul secret pentru a nu provoca un scandal mediatic care să afecteze televiziunea la care aceștia activau.

Prezentatorul susține că relația cu Cristina a început cu pași mici și că acesta i-a mărturisit că este îndrăgostit de ea. Cu toate acestea, Mădălin Ionescu a dezvăluit faptul că ea nu a cedat ușor și că nu i-a fost ușor s-o cucerească.

”După separare am început relația cu Cristina, adică i-am spus Cristinei că m-am îndrăgostit de ea.

A durat ceva că nu a cedat din prima, a avut rezerve, am rămas cu o situație încurcată. Dacă mi-aș fi ascultat vocea interioară și nu aș fi ținut cont de management-ul stației respective, nu aș fi trecut prin nicio situație de presă. A fost foarte complicat totul”, a dezvăluit Mădălin Ionescu, în cadrul emisiunii ”În oglindă” cu Mihai Ghiță.

Citește și: Motivul pentru care Mădălin Ionescu a fost dat afara din funcția de prezentator: ”M-au sunat șefii cât eram în vacanță” Cum s-a răzbunat vedeta în urma acestei întâmplări

Tot în cadrul emisiunii, Mădălin Ionescu a mărturisit că relația lor a început cu Vladimir Putin. La o săptămână după ce relația lor a început cu adevărat, cei doi au plecat la Viena și au nimerit în hotelul în care trebuia să ajungă și Vladimir Putin. Acolo se afla și mai mulți jurnaliști din România, acela fiind momentul în care relația lor a apărut pentru prima dată în presă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”M-am dus cu Cristina la Viena și am nimerit în hotelul în care urma să vină Putin. Deci relația noastră a început cu Vladimir Putin cumva deasupra. A doua zi dimineață m-am dus la micul dejun și era toată presa din România. Oamenii ne-au văzut acolo și au început să speculeze situația”, a mai spus Mădălin Ionescu.

Ce greutăți a întâmpina Cristina Șișcanu în relația cu Mădălin Ionescu

Deși comentariile urâte au curs nefondat la adresa iubitei sale, Mădălin Ionescu susține că aceasta a avut o toleranță foarte mare și că a suportat toate răutățile din acea perioadă. Prezentatorul susține că a fost mereu un om corect și nu s-a pus niciodată problema unei relații extraconjugale.

Citește și: „Va trebui să mă obișnuiesc”. Cristina Șișcanu a trecut printr-o intervenție medicală care a durat ore întregi! Schimbarea permanentă pe care a făcut-o vedeta

Cei doi copii au rămas alături de tatăl lor, iar acest lucru a reprezentat o adevărată provocare pentru Cristina Șișcanu. ”Pentru Cristina a fost o schimbare radicală de viață. În afară de faptul că a pierdut pe plan profesional, a trebuit să aibă grijă de doi copii pe care i-a iubit enorm. Pentru ea a fost foarte mult de gestionat, iar toate aceste pierderi, schimbări, nedreptăți și-au spus cuvântul” a spus prezentatorul despre soția sa.

Mădălin Ionescu susține că în toată acea perioadă, Cristina Șișcanu s-a confruntat și cu o mică depresie, pe care a mărturisit-o și de care a reușit să treacă. Acesta a fost revoltat pentru că multe persoane și-au permis să vorbească urât de ea, fără a ști ce suflet minunat are și fără a cunoaște situația cu adevărat.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au împreună o fetiță pe nume Petra, în vârstă de șase ani.