Cum a început relația lui Gică Hagi cu Marilena: „Parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu să afle părinții mei”

Autor: Diana Ghita

Cum a cucerit-o Gică Hagi pe soția lui, Marilena

Sursa: iamsport.ro; digisport.ro; gsp.ro

Gică Hagi și soția lui, Marilena Hagi, se cunosc încă din tinerețe, frumoasa lor poveste de dragoste începând în urmă cu 28 de ani.

Gică Hagi, în vârstă de 59 de ani, și Marilena Hagi, în vârstă de 54 de ani, sunt căsătoriți încă din 1995. Cei doi au întemeiat o frumoasă familie, având doi copii, pe Ianis, de 25 de ani, și pe Kira, de 27 de ani.

Cum a fost prima întâlnire a lui Gică Hagi cu Marilena

Deși cei doi sunt împreună de foarte mult timp, soția fostului fotbalist a fost o femeie discretă, stând departe de lumina reflectoarelor. Însă, în vara anului 2023, aceasta a apărut alături de Gică Hagi pe teren, după ce Farul Constanța a învins FCSB, cucerind titlul în SuperLiga.

La scurt timp după apariția sa, Marilena a dezvăluit, în cadrul unui interviu, cum a început relația cu „Regele”.

Aceasta a vorbit despre modul în care a reușit să o cucerească soțul ei și despre cum au decurs primele lor întâlniri.

„Îmi amintesc perfect, desigur. M-a invitat la restaurantul Select. Deși eram îngrozitor de timidă, încă de la început m-am simțit în largul meu lângă el. Asta pentru că îmi semăna în multe privințe. Și el era timid, ca și mine. Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate”,  mărturisește

Marilena Hagi, potrivit newsweek.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil în prima zi de Crăciun: ”Este un moment unic!” Ce au declarat tinerii proaspăt căsătoriți după ce au spus ”DA”

Gică Hagi și Marilena și-au început idila departe de ochii lumii

De asemenea, soția lui Gică Hagi a adus în prim-plan faptul că, la început, relația lor a fost secretă, ascunzându-se de toată lumea atunci când se întâlneau. Din această cauză, momentul în care cei doi s-au afișat în public, pentru prima oară, a fost unul de senzație.

„Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei.

Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieșire în public alături de Gică. Era o petrecere machidonească. Toată lumea a fost surprinsă. Nu știau de unde am răsărit”,  a dezvăluit Marilena.

Citește și: Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să-ți petreci Revelionul la hotelul lui Gică Hagi din Mamaia? Prețurile sunt de ordinul miilor de lei

Cu trecerea timpului, relația Marilenei cu Gică a devenit din ce în ce mai sudată, urmând să-și întemeieze o frumoasă căsnicie, care a durat până în prezent, datorită armoniei și înțelegerii dintre ei.

„Ea mi l-a dat mie că m-a lăsat să cheltui toți banii. M-a lăsat și nu a zis niciodată nimic. E cu mine, e lângă mine, e esențial să te sprijine. Când acasă lucrurile nu stau bine este clar că nu poți ajunge la teren în condiții bune. M-a lăsat să cheltui bani mulți”,  a declarat „Regele” pentru Digi Sport.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?