Cum a influențat moartea lui Petrică Cercel dorința lui Ionuț Cercel de a nu mai avea copii: „N-aș vrea să mai intre un copil la mine în casă”

Autor: Andreea Buinoschi

După câteva luni de la moartea tatălui său, Ionuț Cercel a mărturisit că este singurul din familie care îl visa aproape în fiecare noapte

Sursa: Instagram

În momentul în care Petrică Cercel a plecat din această lume, a lăsat un gol atât de mare în sufletul lui Ionuț Cercel, încât acesta a decis să nu mai facă niciun copil.

În anul 2021, Ionuț Cercel a trecut prin unul dintre cele mai grele momente din viața lui: moartea lui Petrică Cercel. Acesta a condus pe ultimul drum una dintre cele mai importante persoane din viața sa, dar evenimentul l-a afectat mai profund.

Ionuț Cercel nu mai vrea copii din cauza morții lui Petrică Cercel

Ionuț Cercel are doi copii, dar, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, a spus că nu și-l mai dorește și pe al treilea.

Petrică Cercel și-a cunoscut ambii nepoți și, dacă Ionuț Cercel ar mai avea încă un copil, acesta nu ar mai avea cum să își cunoască bunicul.

„Eu nu (n. red. să își dorescă copii). Am o chestie d-asta pe care mi-am băgat-o în cap. Le-am spus și fraților mei, mamei mele și soției mele. Am un băiat și o fată, probabil asta mi-a dat curajul să zic vorba asta.

Tatăl meu mi-a cunoscut ambii copii, băiatul și fata.

Citește și: Cât de frumos vorbește Ionuț Cercel despre tatăl lui, la mai bine de un an de la moartea lui Petrică Cercel: „Tata a fost și va rămâne mai presus de Dumnezeu”. Durerea lui nu va dispărea niciodată

E o împlinire atât de mare, încât n-aș vrea să mai intre un copil la mine în casă care să nu îl cunoască pe tata și tata pe el.

Fratele meu, având doar fată, pe nepoata mea, Antonia, e normal pentru el să își dorească”, a spus Ionuț Cercel în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Florin Cercel vrea să fie tată de băiat

Și Florin Cercel a fost afectat de moartea tatălui său, dar acesta vrea să mai aibă un copil, însă o schimbare s-a produs și la el.

Mai exact, vrea să mai aibă un copil, dar vrea să fie băiat. Până ca tatăl lui să se stingă din viață, acesta voia să aibă o fată, însă lucrurile s-au schimbat și, acum, își dorește să fie tată de băiat.

„Eu am iubit mereu fetele, dar, de când s-a întâmplat evenimentul ăsta cu tata, acum îmi doresc băiat și să îi pun numele de Petre. E cel mai mare foc al meu. Să știu eu că mai este un Petrică în familia Cercel”, a mai spus acesta.

După câteva luni de la moartea tatălui său, Ionuț Cercel a mărturisit că este singurul din familie care îl visa aproape în fiecare noapte.

Tatăl lui i-a arătat unde a ajuns după ce a trecut în neființă și i-a cerut să nu fie supărat.

Citește și: Ce mai face astăzi Ionuț Cercel, la peste un an de la moartea tatălui său, Petrică Cercel. Artistul nu și-a revenit nici în ziua de azi: „Durerea asta va fi veșnic”

Mai mult decât atât, Ionuț Cercel a spus că tatăl lui a ajuns în Rai și, chiar dacă cei de pe pământ nu îl vadă, el este mereu lângă ei.