Cum a murit actorul Geo Costiniu. „Alain Delon” de România a părăsit scena vieții în urmă cu 9 ani

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 10 aug 2023, 03:30

Cum a murit actorul Geo Costiniu

Sursa: mediafax

Acum 9 ani, actorul Geo Costiniu a decedat, la vârsta de 63 de ani și în ciuda celebrității de care acesta a avut parte, acesta a murit în circumstanțe neașteptate.

Actorul a fost adorat de femei toată viața sa și chiar dacă acesta a fost însurat de 5 ori, acesta a murit singur, cum nu și-a imaginat niciodată.

Citește și: Zeynep din serialul Aripi frânte, în cele mai îndrăznețe ipostaze de până acum! Iată cum a fost surprinsă superba actriță Melis Tüzüngüç! Imaginile au încins imaginația fanilor ei!

Cum a murit Geo Costiniu

La data de 12 noiembrie a anului 2013, marele actor Geo Costiniu sau,, Alain Delon al României”, cum era cunoscut pentru frumusețea acestuia și trăsăturile ce îl făcea adorat de femei, a părăsit scena vieții, la vârsta de 63 de ani.

În ultimii ani din viața sa, actorul s-a confruntat cu diferite fracturi de mână, de cap umeral, ce a avut nevoie de montarea unei proteze metalice în umăr și de șold, ce i-a îngreunat și mau mult existența și apariția în lumina reflectoarelor.

Dorința pe care acesta o avea cu doar doi ani înainte de decesul său era ,,încă un șpriț”, dar din păcate, această băutură a început să îi facă mari probleme de sănătate, având probleme cu inima, rinichii și ficatul, fiind diagnosticat de către medici cu adenocarcinom hepatic, pe fond de ciroză hepatică.

Deși Geo Costiniu a fost un actor cunoscut pentru aspectul său fizic iubit de femei și trecut prin 5 căsnicii, acesta a murit singur într-o zi de noiembrie, fără prea multe resurse financiare deoarece rolurile nu au mai venit, iar pensie primea abia

după vârsta de 65 de ani, prea târziu pentru a putea să o folosească. În perioada pe care acesta a petrecut-o înainte să moară, actorul era de nerecunoscut.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ce părere are carismaticul actor de stand-up comedy, Radu Bucalae, despre Dana Budeanu? „Mi-ar plăcea să stau de vorba cu Dana Budeanu!”

Roluri celebre jucate de Geo Costiniu

Geo Costiniu și-a început cariera încă din copilărie, când la o serbare școlară, mama actorului i-a văzut talentul și potențialul. Aceasta a decis ca fiul ei să meargă la televiziune, în cadrul unei emisiuni-concurs de ghicitori.

Teatrul a fost mereu ceea ce l-a atras așa că acesta a început studiile în acest domeniu, în care i-a avut profesori chiar pe Dem Rădulescu şi Octavian Cotescu. Acesta a început să apară pe scenele teatrelor din țară încă din timpul facultății, însă Geo Costiniu are câteva roluri pentru care va rămâne mereu în mintea și sufletul oamenilor.

Pelicula ,,Septembrie” este una dintre celebrele apariții ale lui Geo Costiniu.

Acest film spune povestea unui tânăr ce nu a intrat la Politehnică și ajunge să fie anchetat de poliție pentru diferite furturi pe care le-ar fi făcut. Fără a găsi o cale de întoarcere, acesta fură o motocicletă și îi propune unei vânzătoare pe care o cunoaște, o escapadă la mare, însă se va termina într-un tragic accident.

Un alt mare rol pe care Geo Costiniu l-a jucat de-a lungul vieții sale este în producția cinematografică ,,Neînvinsă-i dragostea”, o poveste sfâșietoare a unei fete ce află chiar la majoratul ei să logodnicul ei o părăsește. În supărarea momentului, fata ia un pumn de pastile ce îi provoacă decesul și este dusă la morgă, însă aceasta se trezește, după ce paznicul o agresează sexual. Familia vrea să acuze pe cineva, dar de ce, de viol sau profanare de cadavre?

Citește și: Ce avere are Leonardo DiCaprio. Celebrul actor a împlinit 48 de ani

Surse: click.ro, cinemagia.ro

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.