Cum a murit, de fapt, Gianni Versace. Ultimul show de modă a acestuia a fost cu o săptămână înainte să moară

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 14 apr 2023, 01:45

Gianni Versace a construit în 10 ani un imperiu de sute de milioane de dolari

Sursa: Facebook

Gianni Versace a fost unul dintre cei mai renumiți designeri din anii 1980-1990.

Acesta a debutat cu prima sa colecție de haine în Milano, Italia, în anul 1978. Brandul Versace a ajuns să fie purtate de cele mai importante personalități precum Madonna, Elton John și Naomi Campbell, dar și roialități precum Prințesa Diana. Din păcate, nu a putut să își expună toate ideile revoluționare deoarece la 10 ani de la formarea imperiului Versace, creatorul de modă a fost omorât.

Citeste si: Ce vedete au socat pe covorul rosu de la cel mai tare eveniment dedicat modei, Met Gala!

Gianni Versace s-a stins din viață în urmă cu 25 de ani

Gianni Versace s-a născut la 2 decembrie 1946, în Italia. Acesta a fost crescut în lumea modei, mama lui având o firmă de creat rochii, iar după terminarea liceului a decis să lucreze pentru mama lui și să își urmeze pasiunea și așa a început formarea imperiului.

Abia în anul 1978 și-a lansat prima colecție pentru femei, iar cum familia a fost mereu importantă pentru el, acesta a lucrat împreună cu sora lui, Donatella Versace și fratele său, Santo Versace.

Stilul Versace a devenit celebru pentru forma de sirenă pe care a pus-o în valoare cu materialele inovatoare precum plasa de aluminiu. Acesta a revoluționat lumea modei cu tehnologia laser ,,neo-couture” pentru a îmbina pielea cu cauciucul.

Semnul distinctiv al brandului Versace este capul Medusei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Au stralucit pe covorul rosu! Ele sunt cele mai SEXY si cel mai bine imbracate dive de la Hollywood

Cum a murit, de fapt, celebrul creator de modă

Celebrul creator de modă, Gianni Versace, s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, în urma unui atac, în fața case sale din Miami, Florida. Andrew Cunanan l-a împușcat pe deținătorul imperiului Versace, cu toate acestea, timp de 7 zile cadavrul nu a fost găsit, abia în a opta zi a fost găsit pe casa lui de pe barcă. Cadavrul a fost găsit de unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, Antonio D’Amico, cei doi au și lucrat împreună și la Versace Sport Line.

Gianni Versace a construit un imperiu în doar 10 ani, ce are o valoare de peste 800 de milioane de dolari. Brandul Versace a fost preluat de sora lui, Donatella Versace, care creează acum noile trenduri în materie de modă pentru Versace, iar fratele lui, Santo Versace, a devenit șeful executiv al casei de modă.

Sursa: biography.com 

Citeste si: OPERATIILE ESTETICE au distrus-o! Cum s-a schimbat Donatella Versace, RATUSCA URATA a Hollywoodului, de-a lungul timpului!