Cum a murit rapperul Nosfezilla. Ce au constat medicii legiști în cazul decesului artistului

Author: Alice Popescu
Actualizat: 17 iul 2023, 00:45

Cum a murit rappperul Nosfezilla

Sursa: Instagram

Decesul artistului a luat prin surprindere zeci de artisti, mai ales ca nimic nu prevestea acest tragic eveniment.

Potrivit mai multor surse media, artistul Nosfezilla, pe numele sau adevărat Darius Cretan, în vârstă de 37 de ani, ar fi făcut infarct în imobilul sau din Balotești. Cea care a sunat la 112 a fost soția lui, Madalina Cretan. Primii care au postat pe pagina de Facebook despre moartea fulgerătoare a artistului au fost membrii trupei Șatră B.E.N.Z. Artistul se întorsese acasă la Balotești de la concertul pe care îl susținuse cu trupa, la Romaero.

Citeste si: Reacția soției artistului Nosfezilla după moartea lui. Ce mesaj a postat Madalina Cretan la câteva ore după decesul cântărețului

Ce au constatat medicii legisti in cazul mortii lui Nosfezilla

Madalina a fost cea care a sunat la 112, iar un site media a făcut publica informația că artistului i s-a făcut rău și a căzut din picioare.

IpJ Ilfov a transmis că la ora 3:26, Madalina Cretan a fost cea care a sunat la Urgente. La locuință artistului s-a deplasat un echipaj medical și politia, însă medicii nu au putut constata decât decesul artistului. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Ilfov pentru efectuarea necropsiei.

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.

Citeste si: Ce au observat fanii pe pagina de Instagram a rapperului Nosfezilla. Ce a scris artistul la un moment dat și ce imagini a postat: "De ce tot zici că am murit?"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei.

Membrii trupei Satra Benz, detalii despre moartea artistului Nosfe

După mai multe zvonuri, colegii de trupă au spus detalii despre imprejurarile mortii artistului.

Vă rugăm să nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui @nosfezilla! Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi-noapte. Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri. Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate  , au postat membrii trupei Șatra Benz pe Instagram.

 

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.