Cum a petrecut Andreea Mantea de Valentine's Day! A publicat o noua fotografie cu iubitul ei

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 21 iul 2022, 20:10
Cum a petrecut Andreea Mantea de Valentine's Day

Andreea Mantea a petrecut de Valentine's Day ca la carte, frumoasa prezentatoare Tv a sărbătorit alături de iubitul ei într-un loc romantic sub clar de lună.

Andreea Mantea a sărbătorit de Valentine's Day într-un cadru romantic alături de partenerul său. Frumoasa brunetă postat o fotografie cu persoana iubită.

Cum a petrecut Andreea Mantea de Valentine's Day

Andreea Mantea este printre puținele vedete din showbiz care își expune viața așa cum este și nu se ascunde de lumina refelctoarelor. Aceasta a obișnuit pe toată lumea cu naturalețea ei și ușurința cu care își expune viața personală pe micile ercane, acolo unde o puteți întâlni săptămânal în emisiunea ei ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, și puteți urmări lucruri interesante

pe care le face alături de fiul ei, David.

Deși Andreea face publice toate momentele importante din viața ei, de această dată a ținut ascuns un amănunt important de ochii telespectatorilor. Frumoasa brunetă a sărbătorit de Valentine's Day alături de iubitul ei, într-un cadru romantic.

Andreea Mantea, alături de iubit

Se pare că Andreea Mantea a făcut un pas important în viața ei, aceasta și-a găsit, în sfârșit, sufletul pereche, după o lungă perioadă în care a fost singură și s-a dedicat fiului ei și educației acestuia, precum și carierei profesionale.

Prezentatoare TV a petrecut o zi memorabilă de ziua îndrăgostiților alături de partenerul său. Aceasta a postat pe contul său de Instagram o fotografie la secțiune story, în care se poate observa că este într-un jacuzi în aer liber sub clar de lună. În imagine se mai pot observa două pahare de șampanie și două mâini, una este a Andreei, iar cealaltă este a unui bărbat.

Așadar, Andreea Mantea a petrecut de Valentine's Day alături de iubitul ei într-o zonă de munte, romantic, doar ei doi sub cerul liber.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Andreea Mantea, lacrimi de durere: ”Îmi lipsește enorm...” Vedeta a fost surprinsă în cel mai trist moment, la mormântul unei persoane importante din viața ei

Andreea a mai postat pe contul său de Instagram, tot pe 14 februarie, de ziua îndrăgostiților, o poză însoțită de un mesaj emoționant.

Vedeta poartă o rochie roșie care sibolizează iubirea eternă, iar cadrul care o însoțește poartă aceași culoare și se mai pot vedea două inimi uriașe.

Andreea Mantea a scris în dreptul fotografiei un mesaj pentru urmăritorii săi cu ocazia acestei zile dedicate dragostei.

”Pentru cine sărbătorește, Happy Valentine's Day!”, mesajul fiind însoțit de inimioare.

Se pare că frumoasa brunetă este în culmea fericirii, pe strada ei a ieșit din nou soarele și se poate bucura de cele mai frumoase momente pentrcute alături de persoana iubită.

Citeste si: Andreea Mantea și-a deschis sufletul în fața lui David. Dezvăluirile vedetei: "Vreau să pleci de acasa"