Cum a petrecut Keremcem de Ziua Indragostitilor! Vezi ce mesaj a transmis fanilor

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 21 sep 2020, 21:55

De Ziua Indragostiţilor, indragitul actor si cantareţ (care interpreteaza rolul lui Ates in serialul difuzat de Kanal D , “Bahar Viata furata“) s-a intalnit cu fanii sai, intr-un concert cu sesiune de autografe, la Forum Kapadokya din orasul Nevsehir/Turcia.

Cu doua zile inainte de concert, Centrul Comercial Multi Funcţional Forum Kapadokya a organizat un concurs, prin intermediul paginii sale de Facebook, constand in intrebarea" Cand a fost inaugurat Forum Kapadokya?" (dandu-se 4 variante de raspuns), prin care avea sa desemneze cuplul care va face cunostinţa cu Kerecem.

Norocosii au fost Firdevs Kiskis Çakar si İlhan Çakar. Acestia au stat de vorba cu artistul, i-au oferit cadouri si au imortalizat momentul.

Nu puteau rata selfie-ul! Keremcem a raspuns intrebarilor venite din partea jurnalistilor.

Cand i s-a cerut sa transmita un mesaj cu prilejul Zilei Indragostitilor, acesta a spus: „ Ce mesaj as putea sa le transmit de Ziua Indragostiţilor? Sa fie fericţi. Cei ce se iubesc, sa fie mereu impreuna. O spun intotdeauna, cei care se iubesc sa se imbraţiseze strans de tot. Celor care nu si-au gasit sufletul pereche, le doresc ca, in cel mai scurt timp, sa umple golul din inima cu iubire, dragoste ”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 

Vezi aici mai multe imagini cu actorul principal din "Bahar: Viata  furata"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.