Cum a răspuns Metrorex la cererea STB de a se alătura grevei! Cu ce vor circula românii începând de luni

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 23 oct 2022, 00:50

Cum a răspuns Metrorex la cererea STB de a se alătura grevei! Cu ce vor circula românii începând de luni

Sursa: PixaBay

Angajații STB care fac grevă i-au încurajat pe angajații Metrorex să se alăture grevei și să oprească și ei traficul din Capitală. Iată care a fost răspunsul conducerii metroului.

După ce angajații Metrorex au fost îndemnați de către greviștii STB să se alăture grevei, compania a anunţat că metroul va circula conform programului în următoarea perioadă.

Care a fost răspunsul Metrorex la propunerea de a se alătura grevei

„Ca urmare a informaţiilor apărute în presă, conform cărora există suspiciunea ca circulaţia la metrou să fie perturbată în perioada următoare, Metrorex asigură publicul călător de întreaga sa disponibilitate, circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura conform graficului existent”, spune comunicatul Metrorex.

Citeste si: Greva angajaților STB continuă și astăzi! Traficul este în continuare blocat, cetățenii nu mai pot circula cu autobuzul

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Așadar, compania neagă informaţiile care au apărut în mediul public, conform cărora angajaţii Metrorex s-ar alătura grevei STB.

De asemenea, directorul general STB, Adrian Criț, a precizat duminică faptul că Vasile Petrariu, liderul de sindicat de la STB, este și președintele federației sindicatelor din transportul public, în care este inclus și sindicatul

de la metrou.

Citeste si: Greva STB continuă și astăzi! Vasile Petrariu, liderul de sindicat, dorește ca și Metrorex să facă grevă

Greva pornită de angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) continuă şi astăzi, duminică, în a patra zi de protest, cu toate că Tribunalul Bucureşti a declarat protestul ca fiind ilegal. Directorul STB a transmis că pe traseele din Capitală circulă aproximativ un sfert din mijloacele de transport în comun programate.

Sâmbătă au apărut și  tensiuni în rândul protestanților, din cauza șoferilor și vatmanilor care nu au vrut să facă grevă și au ieșit pe traseu.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.