Cum a ratat Doru Octavian Dumitru șansa de a deveni milionar? Comediantul a spus adevărul la ''40 de întrebări cu Denise Rifai''

Autor: Diana Tilă

Doru Octavian Dumitru este invitatul ediției din această duminică a emisiunii  "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Doru Octavian Dumitru e ste în lumina reflectoarelor duminica aceasta, 5 noiembrie 2023, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D. Celebrul comediant a povestit în cadrul emisiunii cum a ratat șansa de a deveni milionar.

Citește și: Cum a devenit Doru Octavian Dumitru o legendă a comediei: De la cariera de inginer la comediantul din spatele râsului contagios. Averea pe care a strâns-o artistul de-a lungul carierei sale

Cum a ratat Doru Octavian Dumitru șansa de a deveni milionar?

Doru Octavian Dumitru, un nume recunoscut în lumea umorului și a divertismentului, se află față în față cu Denise Rifai. Cu o carismă debordantă și un talent remarcabil în a face publicul să râdă cu poftă, Doru Octavian Dumitru a povestit în cadrul emisiunii ''40 de întrebări cu Denise Rifai'' cum ar fi putut să devină milionar, în urmă cu mai mulți ani, dar a ratat această șansă.

În urmă cu câțiva ani, Doru Octavian Dumitru a făcut una dintre cele mai surprinzătoare dezvăluiri despre tatăl lui. Acesta a spus că tatăl său a inventat leacul pentru psoriazis, iar femeile care apelau la el pentru a le trata boala se vindecau.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult, acesta a mărturisit că mai mulți doctori s-au ținut după el să le vândă rețeta, dar acesta nu a știut niciodată unde a lăsat-o tatăl lui. Doru Octavian Dumitru a declarat că nu are nevoie de compoziție, ci de gramaje, pentru că pe acelea nu le știe nimeni.

Citește și: Care este motivul pentru care comediantul Doru Octavian Dumitru nu se vede des cu copiii săi

Astfel, Denise Rifai a vrut să afle cum de a reușit tatăl lui Doru Octavian Dumitru, care era polițist, să găsească leacul pentru psoriazis și cum s-a pierdut rețeta.

''Uite așa, s-a apucat să ia... El, sărăcuțul, a experimentat pe el. Și eu sunt un mic inventator, am făcut și eu niște invenții, suntem din familie de inventatori. Din plante pe care le-a combinat, le-a uscat.

Sărăcuțul a făcut pe el și experimente cu mercur. Până la urmă și-a vindecat psoriazisul și a reușit să-i vindece și pe ceilalți cu acest leac de vindecare al psoriazisului. Tata, Dumnezeu să-l odihnească!'', a mărturisit Doru Octavian Dumitru la 40 de întrebări cu Denise Rifai.