Cum a reactionat Alex Zanoaga cand a aflat ca va fi TATIC! A mers imediat la Simina si...

Autor: O.P.
Actualizat: 24 nov 2020, 08:15
Cum a reactionat Alex Zanoaga cand a aflat ca va fi TATIC

Simina si Alex Zanoaga au dat vestea ca vor deveni parinti, in direct, la ''Teo Show''.

Cum a reactionat Alex Zanoaga cand a aflat ca va fi TATIC

Cei doi au fost dati de GOL de Jador, iar apoi au recunoscut ca au tinut acest lucru ascuns pentru a se asigura ca sarcina decurge asa cum trebuie. 

Citeste si: Simina si Alex, surprinsi pe holurile SPITALULUI! Ce se intampla cu sarcina Siminei chiar ACUM

Alex si Simina au vorbit la ''Teo Show'' si despre numele copilului, dar putini stiu ce reactie a avut Alex cand a aflat ca va deveni tatic. Acesta a postat o fotografie reprezentativa: 

Citeste si: Culita Sterp, primul SARUT cu fosta sotie, in public! Mesaj pentru toti fanii lor: ''Strig in gura mare...''

Citeste si: Raluca e invidioasa? Ce a spus despre copilul Siminei cu Zanoaga: a facut totul public

Simina: Nu știm sexul. Sperăm să fie băiețel! Alex Zănoagă: Îmi doresc băiat, ca să-l dau la fotbal!

Simina: Știam că sunt însărcinată, dar voiam să știm doar noi și prietenii noștri apropiați! Știa Jador pentru că știa un prieten comun, Nikolas. I-a spus ca să-i facă în ciudă! Primesc mesaje că bebelușul e cu Jador. Între noi nu s-a întâmplat nimic, doar ne-am sărutat în emisiune și atât!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zănoagă: El a fost mereu invidios pe mine! De când ne-am cunoscut. I-am stricat planurile cu Simina. Nu s-a putut! I-am stricat planurile. Dacă ar fi fost cu Simina, ar fi avut o poveste frumoasă! L-ar fi ajutat mult Simina.

Zănoagă: Eu îmi doream să fie însărcinată!

Simina: Am rămas surprinși amândoi. Eu eram puțin speriată, mă gândeam la sacrificii, mă gândeam dacă va fi totul bine cu sarcina.

Alexandru Zănoagă: I-am zis să nu se mai gândească la chestii negative.

Simina Loica: Părinții mei sunt foarte fericiți. Tati a început deja să cumpere lucrușoare, deși nu știm sexul. Părinților lui Alex le trimit mereu ecografiile. O să facem nuntă și botez. La Timișoara. Cununia o facem înainte, aici în București, ca să fie copilul pe numele nostru.

La nași nu ne-am gândit deocamdată. Încă nu. Am avut o pereche de nași, dar am renunțat la ei. Dacă e fetiță: Daria. Pentru băiat îl las pe el.

Citeste si: Primele imagini cu burtica de GRAVIDA a Siminei: ''Ai mai mult de 3 luni''

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.