Cum a reacționat Alexia Eram după ce Mira a postat o fotografie în care se sărută cu Mario Fresh: „Să îmbrățișezi tot...”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 15 nov 2021, 22:24

O fotografie postată de Mira pe Instagram în care se sărută cu Mario Fresh a luat cu asalt toți internauții! Iată ce a spus Alexia Eram despre poza în care iubitul ei sărută altă fată.

Cu puțin timp în urmă, Mira a postat pe Instagram o fotografie în care se săruta cu Mario Fresh, astfel că fanii lor s-au întrebat dacă în felul acesta își anunță o colaborare sau vor să atragă mai mulți oameni cu imaginea lor. Până acum, niciunul dintre ei nu a dat detalii despre fotografia care a rupt internetul în două.

Cum a reacționat Alexia Eram la vederea fotografiei cu Mario Fresh și Mira

Curiozitatea dacă Mario și Alexia s-au despărțit nu a întârziat să apară din partea fanilor.
Când fotografia a fost postată pe Instagram, Mario se afla cu Alexia Eram la munte. Aceasta nu a avut nicio reacție față de fotografia postată de Mira.

Citeste si: Prima reacție a lui Mario Fresh, după ce Mira a postat o fotografie cu ei în care apar sărutându-se. Ce a postat artistul pe Instagram

„Găsește binele în fiecare moment și să îmbrățișezi tot ce viața are să îți ofere”, a scris Alexia Eram, pe Instagram, alături de un videoclip.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mario Fresh, luat din nou la bani mărunți cu privire la relația cu Alexia Eram: „Iar te-ai despărțit de Alexia”

Începând cu vara acestui an, Mario Fresh și Alexia Eram au apărut în spațiul public tot mai rar, lucru care a determinat fanii să creadă că s-ar fi despărțit.

Citeste si: Mario Fresh și Alexia Eram se pregătesc pentru primul copil?! Cei doi au planuri mari de viitor împreună: ”O să ne apucăm de treabă”

Cu toate că mulți și-au dat cu presupusul, niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat o despărțire dar, recent, au început să se afișeze mai des împreună, lucru care demonstrează că sigur formează un cuplu în continuare.

„Ce fain să îți bagi picioarele în sufletul unui om cu o simplă poză pe Instagram stories, no?”, „Se vede și tatuajul de pe gât, culmea e că acum e cu Alexia la munte”, „Iar te-ai despărțit de Alexia...”

, sunt câteva comentarii primite de Mario Fresh.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.