Cum a reacționat Chris Martin după ce Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay! Manelistul a făcut dezvăluiri de la after party: „Au început și alte probleme. I-am stricat concertul”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 20 iun 2024, 10:50

Ce s-a întâmplat după prima seară a concertului trupei Coldplay

Sursa: Captură YouTube; Facebook Chris Martin

Babasha, celebrul cântăreț de manele, a fost invitat recent la podcastul lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre diverse aspecte legate de concertul trupei Coldplay, unde, în prima seară, a fost huiduit de mulțime.

În urma spectacolului formației Coldplay din România, unde manelistul Babasha a fost invitat să cânte, au apărut reacții negative în rândul publicului. Însă, incidentul, marcat de huiduieli din partea spectatorilor, a avut un impact profund asupra artistului.

Cum s-a simțit Babasha după ce a fost huiduit la concertul Coldplay

Babasha a afirmat că nu poate spune cu certitudine că a fost vorba de rasism la începutul incidentului: „A fost și nu a fost vorba despre rasism, adică nu pot să spun că a fost la început, pentru că nu sunt

cel mai alb om. Când m-am prezentat și cât mi-am spus eu micul speech, lumea m-a aplaudat. Între timp, odată cu melodia, a început lumea să mă huiduie, probabil a fost un efect de turmă”.

Citește și: Reacția Corinei Bud după valul de hate din mediul online. Vedeta a vorbit personal cu Babasha: „Un om pe care l-am rănit”

Această schimbare bruscă în atitudinea publicului l-a afectat emoțional pe Babasha, care a recunoscut că a trecut prin tot felul de stări neplăcute, după concert: „ Am început să plâng,

oamenii care erau cu mine erau foarte încântați.(...) Eu în seara aia nu am dormit deloc.(...) Am fost într-un șoc emoțional”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Cum a reacționat Chris Martin după ce Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay

Însă, înainte de a ajunge acasă, după spectacol s-a organizat un scurt eveniment în cadrul căruia s-a făcut schimb de impresii și păreri despre concert.

Acolo, Babasha se aștepta ca solistul trupei Coldplay, Chris Martin, să aibă o reacție negativă, după ce au primit un val de huiduieli din partea publicului, dar manelistul a avut parte de o mare surpriză în momentul în care a discutat cu artistul străin. 

„S-a făcut un after, după aia, adică ne-am strâns mai mulți oameni într-un loc și socializam, nu era vreo petrecere sau ceva.

(...) El (n.r. Chris Martin) era foarte liniștit, pentru că începuse să înțeleagă, probabil să-și facă o mică idee despre ceea ce s-a întâmplat și a vrut doar să mă încurajeze. A fost foarte copleșitor ce s-a întâmplat în seara aia.

Citește și: Babasha a dezvăluit câți bani a primit pentru a cânta alături de Coldplay. Ce i-a spus manelistul lui Chris Martin înainte de a urca pe scenă: „O să auziți și versiunea mea”

Am dat mâna, m-a luat în brațe, m-a întrebat dacă sunt ok.(...) Bucuria mea a fost că el a fost ok, că, până la urmă, au început și alte probleme, am început să mă simt eu prost față de el, pentru că i-am stricat concertul. Conștientizam faptul că el, la concertul lui, a fost huiduit din cauza mea”, a povestit Babasha, în cadrul podcastului.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?