Cum a reactionat Culita Sterp dupa mesajul primit de la mama Geta, Iancu Sterp si iubita lui, Daniela Iliescu. Ce i-a spus viitoarea mamica a copilului sau

Author: Alice Popescu
Actualizat: 03 mai 2021, 08:18
Culita Sterp, extrem de emotionat la vederea mesajului cu familia lui

Culita Sterp ca de altfel toti concurentii de la Survivor Romania 2021, a primit mesaje video de acasa de la familia lui. Ce a spus Faimosul cand i-a vazut pe toti stransi langa masa.

Culita Sterp duce dorul din ce in ce mai tare familiei si Faimosul nu face un secret din asta. De mai multe editii incoace de Survivor Romania, Faimosul a recunoscut ca se gandeste foarte mult la Daniela Iliescu si la baietelul care o sa vina pe lume in maxim o luna de zile si pare din ce in ce mai trist ca nu poate fi acasa langa cei pe care ii iubeste cel mai mult.

Reactia lui Culita Sterp dupa ce a primit mesaj video de acasa

Citeste si: Jador, intalnire emotionanta de Paste cu bunica lui. Ce i-a spus batrana cand l-a revazut printre lacrimi

Insa, concurentul a avut parte de o surpriza uriasa la Survivor Romania 2021 cand a primit din partea familiei un mesaj video cu ocazia Pastelui.

Mama Geta l-a avertizat ca vrea ca el sa ramana in competitie cat mai mult si sa nu faca cum a facut Iancu si sa nu vina acasa cu trofeul:" Hristos a Înviat, Culiță! Te așteptăm să mănânci cozonac. Ne e dor de tine. Să vii cu trofeul acasă, să nu-mi faci figura ca Iancu”,  i-a spus mama Geta.   „Te așteptăm acasă, campionule. Tu ești un un campion pentru noi”,  i-a transmis Iancu Sterp.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Daniela Iliescu, iubita lui Culita, i-a transmis si ea ca il va astepta acasa cu bebelusul in brate si il roaga sa fie puternic si sa nu planga:" Îți ducem dorul de când ai plecat, când ajungi acasă vom fi trei. Te rog să nu plângi când ne vezi, te iubim.

Am un ou cu surprize pentru tine. Te așteptăm acasă.”  

Ce a spus Culita Sterp dupa ce si-a revazut intreaga familie la Survivor Romania 2021

Citeste si: Ce a spus Starlin despre eliminarea lui Sindy de la Survivor Romania 2021! Daniel Pavel a reactionat imediat

Culita, extrem de emotionat, a declarat la sfarsitul filmultetului ca s-a mai linistit vazandu-i pe toti bine si ca o sa incerce sa nu planga.

Faimosul se simte motivat si acest filmulet l-a facut sa isi doreasca din nou sa se remonteze si sa dea totul in competitie:" Am încercat să mă abțin să nu bocesc că dățile trecute. O să–l iau ca pe un lucru bun, deși a aprins mai tare dorul în mine. M-a motivat foarte mult și mă bucur că sunt bine și se gândesc la mine, pentru că și eu mă gândesc la ei în fiecare zi. 
Am cea mai frumoasă familie de pe planetă, cea mai frumoasă nevastă, cele mai frumoase surori, cel mai frumos frate, cele mai bune persoane din lume. Îmi e dor de ei. Trebuie să apreciem ce avem acasă, familia e cel mai important lucru.”