Cum a reactionat Denisa Nechifor cand a aflat despre mesajele patimase ale lui Adrian Cristea catre Bianca Dragusanu

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:59

I-a promis ca se va schimba, insa Adrian Cristea nu o poate uita pe Bianca Dragusanu.

Recent, Adrian Cristea i-ar fi facut Biancai Dragusanu niste declaratii soc din care reiesea ca inca ar mai avea sentimente pentru ea. Denisa Nechifor a venit sa lamureasca toata aceasta situatie in platoul" WOWbiz".

Adrian Cristea a trimis cateva mesaje site-ului wowbiz.ro prin care dezvaluia ca inca o mai iubeste pe Bianca si ca vorbeste zilnic cu ea la telefon. Denisa Nechifor nu a vrut sa comenteze mesajele tatalui fetitei sale, dar a recunoscut ca l-a auzit pe fotbalist vorbind la telefon cu Bianca deoarece acesta se afla chiar acasa la ea.


" Nu stiu de ce a trimis acele mesaje Biancai. Nu am venit aici sa ii iau apararea. Si mie mi-a facut rau. Adi nu e prost. Toata lumea se mira ca Cristea vorbeste. El are lucruri pe care vrea sa le spuna si o sa le spuna. Adi o sa isi asume ce a spus. Am vorbit cu el, pot sa confirm spusele lui. El o sa povesteasca pe larg.
Mi-a spus ca a realizat ca merge pe un drum care nu e corect. Mi-a spus ca s-a schimbat
", a declarat Denisa Nechifor.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/nechifor-073249708e3fb8b4a03442738ac9eacf.JPG

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.